18 de juliol 2007

UN BIPARTIDISME MOLT CAR


Com tots sabeu, després de les últimes eleccions municipals el nostre ajuntament va quedar conformat exclusivament pel PSOE i el PP, continuant el bipartidisme iniciat l'anterior legislatura.

Durant l'última campanya electoral els dos partits majoritaris van intentar fer-nos creure que eren dos projectes distints, amb propostes distintes per a Alaquàs, però en el primer ple ambdós han demostrat que en “els assumptes importants” arriben a acords molt fàcilment. De forma unànime han aprovat un augment escandalós de les retribucions de l'alcalde, regidors i assessors, amb un increment de més del 40% respecte a la passada legislatura.

Que el Sr. Alarte (71.000 €) , es puge el sou i augmente la seua nòmina d'assessors i personal de confiança és una cosa que no em sorprèn en absolut, però que el PP li done suport, perquè té por de perdre el mig assessor amb el qual contaven la passada legislatura, a canvi de tindre mig assessor mes i doblar l'assignació anual del grup municipal, em sembla un escàndol i una falta de responsabilitat davant dels seus votants, que li van encarregar ser l'oposició institucional al govern socialista municipal.

Ja pot estar tranquil el senyor Alcalde (71.000 €) , amb “l'oposició?” que té davant, ja té el camí lliure per a despreocupar-se de les seues obligacions com alcalde i dedicar-se a visitar agrupacions socialistes al llarg del País Valencià, per a convertir-se en substitut de Pla.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

el nostre està ben posicionat al rànking. Sí senyor!

Anònim ha dit...

El señoret alcalde fiel a la tradición de los altos cargos socialistas, a enriquecerse que son cuatro días y el pueblo es tonto y se lo cree todo. Hasta cuando tendremos que soportar a todos estos personajes que no sirven absolutamente para nada pero que se ponen salarios astronomicos. Este pueblo que es de trabajador@s no creo que soporte el que su "señoret" alcalde este cobrando 6000€ de nada al mes, VAYASE SEÑORET ALARTE