09 de gener 2007

QÜESTIÓ DE PRIORITATS

La política municipal es basa principalment en establir prioritats a l'hora de realitzar la gestió diària, i el Sr. Alcalde del nostre poble, demostra dia a dia quines són les seues. En les últimes dates des del Bloc ens hem cansat de denunciar, la despesa excessiva i superflua que ha realitzat l'ajuntament en publicitat, inauguracions i altres saraos, amb l'única finalitat d’autopromoció de l'actual alcalde. I mentrestant els veritables problemes, que dia a dia pateixen els veïns i veïnes del nostre poble no són atesos.

A la premsa de hui ha eixit publicada la denúncia, que des del Bloc, hem realitzat, per l'estat d'abandó, en el que es troba el barri de Camí Vell de Torrent, asfaltat en mal estat, voreres trencades, papereres i contenidors trencats, etc. etc. Aquest és el dia a dia de tots els que vivim en aquest barri, sense que l'ajuntament faça res per solucionar-ho, i mentrestant, el Sr. Alarte, segueix amb les seues Avingudes Faraóniques, les seues estrenes mundials de companyies teatrals amb invitacions als actes més pròpies de la inauguració d'un nou centre comercial que d'un ajuntament.

Però com deia, la política és qüestió de prioritats i cadascun té les seues.

2 comentaris:

Xavi Bellot ha dit...

Excel·lent feina la que esteu fent a Alaquàs. Com ja li vaig comentar divendres a Màrius, no pareu ni un moment, i aquest és, sens dubte, el camí per a que el nostre projecte triomfe.

Una cordial salutació de la gent del Bloc de Catarroja

Vicent Forment ha dit...

Xavi, moltes gràcies per les teues paraules, sense dubte tenim amb el bloc de Catarroja un bon mirall en el que mirar-nos a l'hora de fer feina.

Una cordial salutació
Vicent Forment