08 de març 2007

AL CIUTADÀ NO SE'L POT ENGANYAR.

El govern del PSOE ha posat en marxa una campanya de publicitat, amb tres dies de festa per inaugurar una escoleta infantil que no obrirà les seues portes fins a d'ací sis mesos, una vegada passades les eleccions.

Tots hem rebut a casa una carta signada pel Sr. Alcalde en la que ens convida a la cavalcada inaugural, a un "bateig de l'aire" en globus i a les jornades de portes obertes, en les que s'entregarà un obsequi a tots els xiquets i xiquetes.Una vegada més el Sr. Alcalde tira la casa per la finestra, per a realitzar una inauguració, com ja va fer amb la inauguració de les avingudes, amb la diferència que en aquesta ocasió, no s'obrirà la instal·lació fins al curs 2007-2008, d'ací sis mesos, però tot val quan es trobem a menys de dos mesos de les eleccions municipals.

A més, al fullet "informatiu" que ens han fet arribar a totes les cases, tant a les que hi han xiquets i xiquetes de 0 a 3 anys com a les que no, no s'informa ni dels preus ni de la baremació per poder accedir, ja que encara no s'ha aprovat ni el reglament intern del centre ni l'ordenança de preus públics, malgrat que aquesta escoleta estava prevista per al curs 2006-200. Quina serà la informació que rebran els pares i mares a partir del 20 de març quan s'inicie el procés de prematricula?

El ciutadà és crític i sap perquè el PSOE fa actuacions com aquesta. Si el PSOE buscara els vots dels ciutadans fent les coses ben fetes, estaria fent la seua feina. Però fer electoralisme, amb els diners del municipi, i damunt fer-ho malament, és una manera de fer que el ciutadà no perdona. Sr. Alarte, al ciutadà no se'l pot enganyar!