09 de juliol 2007

GESPA


El passat dissabte es va celebrar el tradicional dinar de clausura del curs 2006-2007 de l’EMDA CF Alaquàs amb què reconèixer i agrair la col•laboració de totes les persones, especialment jugadors, entrenadors, directius, mares i pares que un any més han fet possible que aquesta escola municipal de futbol complisca un any més.

Però enguany el dinar va tindre novetats respecte als anys anteriors, principalment en el moment de les intervencions del Sr. Alcalde i el Sr. Regidor d’Esports, enguany les dos intervencions varen ser accidentades, ja que el membres de l’escola municipal de futbol estan farts de que any rere any els prometen que “ el año que viene ya tendreis el campo de cesped” i veuen com aquesta promesa es incomplida reiteradament pels responsables polítics de l’esport al nostre poble.

A la seua intervenció (per nomenar-la d’alguna forma) el Sr. Regidor no va saber ficar una data per a la tan esperada gespa dels camps de futbol, afirmant que estaria en “septiembre, octubre, noviembre o..........”, en agafar la paraula el Sr. Alcalde, la sala va convertir-se en una sonora xiulada que pràcticament va impossibilitar la seua intervenció. Els jugadors, entrenadors, pares i mares de l’EMDA ja no volen mes paraules, tan sols es valen fets i sembla que al nostre Alcalde no li queda ni una cosa ni l’altra.

Aprofite aquest post per felicitar als meus nebots Pau i Nacho, jugadors del “prebenjamins” del EMDA que enguany han estat campions de la lliga 2006-2007

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Sí, sí, molt de xiular perquè no tenen camp de gespa, però segur que més d'un dels que xiulava a votat a Alarte. Menys xiular i més votar amb trellat!

Anònim ha dit...

A Alaquàs hi ha colectius esportius que tenen motius per no parlar-li al govern. I encara continuen aguantant una mentida darrere de l'altra.

Moltes de las deficièncias de les instalacions del Terç, que fan que ara siga necessari reformar-lo ja les apuntava la gent de l'esport quan es va inaugurar però ni en aquell temps contaren amb ells ni ara tampoc.

Els clubes esportius continuen aguantant les mentides del govern local perquè lis donen subvencions. I el que no entenen es que un ajuntament els subvenciona perquè es la seua obligació legal i administrativa, però això no comporta que tinguen que tragar tot.

Mentre continuen en eixa actitud, Alarte els agafarà pel 'pito del sereno' i farà d'ells el que vullga.