08 d’agost 2007

BLOGOSFERA LOCAL


El passat mes de juliol després d’escoltar a Pau Albajos a la primera edició de Cantautors a Torrent, acompanyat per dos amigues periodistes ens creuarem amb diferents polítics torrentins, i acabarem parlant dels diferents blogs personals que existeixen a Torrent i de com de entretingut i profitós era el seu seguiment. Als pocs dies vaig iniciar la meua recerca per la xarxa dels diferents blogs personals que parlen de l’actualitat de la ciutat veïna, la veritat es que va ser una feina fàcil al estar la majoria “enllaçats” entre ells.

En poc de temps vaig descobrir prop d’una vintena de blogs, anònims i amb pare o mare, propers amb el govern local i a l’oposició i la veritat es que vaig sentir enveja de que al nostre poble no passara rés semblant. A Alaquàs fins fa un parell de dies tan sols contàvem amb aquest blog que esteu llegint, el blog de l’assessor popular Rubén Molina i amb el blog dels amics del Fòrum Ciutadà, per conèixer el que passa al nostre poble des de punts de vista personals, diferents i moltes vegades contraposats, però que ajuden a conèixer la vertadera realitat del nostre poble.

Malgrat la distància que encara ens separa de Torrent, sembla que la cosa està canviant i fa tan sols un parell de dies un nou blog, La Quarta Torre, ha iniciat la seua vida per la xarxa, esperem que siga el primer d'uns quants blogs personals que donen la seua particular visió de les coses que ocorren al nostre poble.


Els Blogs torrentins ens comenten:

2 comentaris:

Pau Alabajos ha dit...

Ei, Vicent, com estàs? Jo també m'he apuntat a la blocosfera hehehehe una abraçada ben forta! Passa bon estiu!

Pau Alabajos

http://blocs.mesvilaweb.cat/paualabajos

Vicent Forment ha dit...

Pau, molta sort amb el teu nou bloc i molta sort aquest estiu que tens tan carregat de concerts.