14 de setembre 2007

DIA DE PLUJA

Esta vesprada els veïns del barri de l’Olivar i els dels voltants del Castell han tornat a vore com els seus carrers i les seues places es tornaven a inundar. Veient com estaven alguns carrers semblava que portàvem dies i dies plovent. Però no, amb mig hora de pluja un poc mes forta del normal , esta zona del poble ha tornat a quedar inundada, i alguns trams dels carrers pròxims al parc de la Sequieta, han quedat tallats a la circulació.

És molt lamentable que esta situació continue produint-se cada vegada que cauen quatre gotes, i és del tot denunciable que encara ara no s'haja buscat una solució, i les obres promeses i previstes per al barri de l’Olivar, continuen sense iniciar-se, malgrat ser una promesa electoral de l’any 2003. ¿S’ha fet des de l’Ajuntament alguna gestió al respecte, després de la reunió convocada pel Sr. Alcalde (71.000 €) amb els veïns i veïnes de la zona en plena campanya electoral?.

El barri de l’Olivar mereix que l'Ajuntament actue, i que no passe el que ha succeït esta vesprada. Per desgràcia, veient com treballa este govern socialista, segur que la pròxima pluja continuarà portant als barris d’Alaquàs noves inundacions...

Moltes gràcies a Conxa per les imatges

6 comentaris:

Anònim ha dit...

No hi havia uns diners destinats per nosequina institució pública per evitar les inundacions al casc antic del nostre poble? Això és cert? En cas d'existir eixos diners, on estan?

Anònim ha dit...

inundacions al casc antic.
perque no vares vore l'avinguda majestuosa i grna blasco ibañez, que aixó era també vergonyos.
i molta culpa, la tenen perque segur que el sistema de alcantarillat estaría plé, o no es molt eficaç.
en setembre es tenia que preparar un plá de neteja de alcantarillat i de preparació de inundacions.
una cosa tinc que dir, ahir no va ploure un poquet mes del habitual,ahir caigué per moments de forma huracanada

Anònim ha dit...

Doncs no és tot, ahir me contaven que per la zona de Camí Vell de Torrent, els ratolins rebosaven pels claveguerams. Més dún i més d'una les tingueren que sortejar per no xafar-les...
El dia d'ahir era carnaza per a programes com ara "Está pasando" o "España Directo".

Vicent Forment ha dit...

Anònim 1, no se exactament de quins diners estas parlant, però intentarè averiguar si hi ha alguna subvenció o algo semblant per a millorar la situació del casc antic.

Anònim 2, no vaig poder vore l'avinguda faraònica de Blasco Ibàñez, però algun company de partit m'ha comentat que la situació, no era molt millor que la de les imatges. Tens tota la raò respecte a que les plujes no varen ser "normals" però tampoc va ser la fi del món per a que mig poble quedara colapsat, el que cal com tu dius, es que l'Ajuntament tinga en perfèctes condicions tot el clavegueram, per a evitar estes situacions o com a mìnim reduïr-les al màxim.

Anònim 3, hui alguns veïns meus, jo visc a la zona de Cami Vell, m'han coment el tema de les rates, la veritat es que no m'estranya gens, es un tema que des del Bloc hem denunciat reiteradament al igual que alguns veïns, sense que l'Ajuntament faça res al respècte. Tan sol cal recordar que certes zones del poble, es queden de tant en tant sense llum, perquè les rates es mengen els cables de la llum.

Anònim ha dit...

En la calle San Roc el sábado sacaban agua de dentro de los coches.

Vicent Forment ha dit...

No m'estranya gens, el diumenge vaig passar pel carrer Sant Roc i com a mínim un embornal del carrer esta totalment inutilitzat ple de restes d'obra.