28 de setembre 2007

GUAYAQUIL

Ara resulta que els motius pels quals Ràdio Alaquàs no emet des del passat mes d'abril, hem de buscar-los en Guayaquil, la població mes poblada d'Equador.

En el plenari municipal d'ahir un regidor de l'oposició preguntà al Sr. Alcalde (71.000 €) , sobre els motius del tancament de la ràdio, i la resposta va ser que José Luis, el seu anterior director, es va enamorar d'una equatoriana i se n’anà a viure a Guayaquil, el que va obligar a suspendre les emissions.

Després d'aquesta resposta, mes pròpia d'un festival de l'humor, que d'un ple municipal, el Sr. Alcalde (71.000 €) va explicar que ja li havien trobat substitut a José Luis, però que no pot incorporar-se al seu lloc fins al mes de desembre, i que ja havia donat instruccions al Sr. Broseta, cap de comunicació de l'Ajuntament, perquè es prengueren mesures “provisionals” perquè Ràdio Alaquàs tornara a emetre. Mesures que sembla que no han pogut prendre des del mes d'abril.

Sembla ser que la resposta va ser suficient per als regidors populars, però jo em pregunte, que passaria si el Sr. Interventor de l'Ajuntament dimitira, deixaria l'Ajuntament de pagar als seus proveïdors?, encara que potser això ja ho fa sense necessitat que l'interventor deixe el seu lloc.

15 comentaris:

Anònim ha dit...

Alarte també dóna la culpa als immigrants com fan determinats sectors de la dreta? De tota manera, la resposta és el millor acudit de l'any! jo d'ell prohibiria, per decret d'alcaldia, als funcionaris de l'ajuntament que s'enamoraren, no siga que tinguem un disgut!

Anònim ha dit...

Lo peor es que los del PP se conformen. Aqui hay hecho graves y suficientes para exigir responsabilidades. HAy indicios claros o de negligencia o de intencion de cargarse la radio.

Anònim ha dit...

Si una emisora de radio local está un tiempo sin emitir mientras se sustituye a una persona no es grave. Puede pasar. No estamos hablando de la cadena SER o RNE. Lo fuerte es que en un pleno de un Ayuntamiento se hablen de temas que más pegarían en Salsa Rosa o en el Tomate. ¿Pero qué clase de pueblo tenéis ahí? ¿Esos son los temas sobre los que se habla? Alcalde, gobierno y oposición parecen más de una república bananera que de un Ayuntamiento serio.

Anònim ha dit...

Supose que si l'anònim 3 fóra col·laborador de la ràdio i li l'hagueren tancat sense cap explicació durant 6 mesos voria que el tema és més greu. Supose que si haguera vist com l'equip de govern tirava per la borda tota la seua faena la cosa la voria d'altra manera. També supose que si l'anònim 3 coneguera tots els col·laboradors alaquasers que ha tingut Ràdio Alaquàs i que porten canviant de Ràdio des de fa anys per poder fer una cosa que els agrada voria les coses diferents.

Sobre el tema de Salsa Rosa dir-te que la culpa és exclusivament de l'alcalde, que utilitza el ple, per donar escuses lamentables i aprofitar per traure qüestions personals i avergonyir a una persona que ha treballat en l'ajuntament. Simplement lamentable. El pitjor és que la gent que acostuma a anar als plens conta que eixa manera d'actuar és la més habitual.

I amb això no vull defendre a l'oposició d'este poble que per desgràcia deixa molt que desitjar.....

salutacions

Anònim ha dit...

Y Jose Luis defendiendo en otros blogs al ayuntamiento para que luego en medio de un pleno lo dejen a la altura del betún. MANDA HUEVOS.

Anònim ha dit...

El director de Radio Alacuas (que solo se le ha llamado director una vez que ya no está en la radio) llevaba cuatro años contratado durante 9 meses y en el paro durante los otros 3.

Si tan irremplazable es, (que no encuentran la persona durante mas de seis meses) debian de haberlo cuidado un poquito mas.

Anònim ha dit...

Efectivament! Quanta raó te l'anònim 4. Fa molts anys que el tema de la ràdio cueja, no és nou, no. Si vegeu greu el menyspreu que s'ha fet a la persona que ha estat als darrers mesos o anys al front de l'emissora (desconec el temps), pregunteuli també a les persones que coneixen la primera etapa de "derribo" de la ràdio.
Fa molts d'anys d'això i la sort que tingueren és que no existien forums com aquest, blogs on poder expressar la impotència que sentiren els que tinguerem que marxar a altres emissores o fins i tot dir adéu per a sempre a la ràdio.
Es cansaren d'alçar la veu, de ser ridiculitzats precissament per aquell que va tancar la ràdio per ni tindre ni punyetera idea del mitjà. Esto si que manda huevos.
Sembla que acabeu de conèixer a l'alcalde. Des de fa molts anys, es ve denunciant com és.
Me sorprén que vos sorprenga.
Borrell i Trillo estic amb vosaltres. Jajaja.
Sou genials!

Vicent Forment ha dit...

Moltes gràcies a tots per les vostres aportacions i per fer d'aquest espai un lloc de debat sempre amb el respecte que totes les opinions mereixen. Ja fa quasi 10 dies del ple i continuen sense adoptar-se les mesures provisionals que anuncià el Sr. Alcalde per reprendre la programació de Ràdio Alaquàs.... continuem esperant.

Anònim ha dit...

y Jose Luis podria emprender acciones legales contra el ayuntamiento por falsear información?

Se puede terner acceso a las actas de los plenos?

Vicent Forment ha dit...

Rui Costa, evidentment Jose Luis pot fer allò que considere per defensar el seu dret. Respecte a les actes serà publica una vegada siga aprovada pel ple municipal, que en principi serà el 25 d'octubre

Anònim ha dit...

¿De verdad pensais que esos comentarios van a aparecer luego en el acta? Apuesto a que no. Yo he ido a algún pleno alguna vez y luego he leído el acta y sólo ponen cuatro cosas. Los insultos de unos y otros y las salidas de tono no las ponen para que no quede constancia de la mediocridad de nuestros políticos en Alaquàs.

Anònim ha dit...

Pense que els plens de l'ajuntament haurien de transmetre's per Ràdio Alaquàs. Segurament així uns i altres, eixos que segons kgb són mediocres, es posarien les piles. Al mateix temps evitaríem les xuleries del senyor alcalde, perquè tal com diuen els que el coneixen bé, ell canvia el discurs o gasta un to més o menys educat segons qui l'escolta. Sembla que l'educació i les bones maneres als plens per part seua són totalment inexistents. Per no parlar de Soriano! No m'estranya que Soriano no complisca el perfil per ser candidat a l'alcaldia, és que jo pense que no té perfil ni per ser regidor.

Anònim ha dit...

El Soriano quedaría de puta madre en las tertulias de cualquier radio o televisión española. El típico que pone de mala hostia a los contrincantes y no gusta a los de su propio partido por sus malos modos.

Anònim ha dit...

¿Aún no va la radio?

Vicent Forment ha dit...

Si Anselmoho la ràdio continua sense emetre. I sense que l'Ajuntament done cap explicació raonable.