14 d’octubre 2007

EL MILLOR CAMP DE TERRA


Imatges de les instal.lacions esportives del Terç del dissabte 13 d'octubre de 2007

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Eixes imatges son de dissabte??? es a dir, un dia i mig desprès de la pluja? Això no es de rebut. Una cosa es que el camp siga prehistòric perquè no té gespa artificial i una altra es que s'anegue (no sé si per falta de drenatge correcte) i tant de temps desprès estiga impracticable. Quina vergonya.

Anònim ha dit...

per cert... que es això de "el millor camp de terra"?

Vicent Forment ha dit...

Amic anònim, al dinar de cloenda de la temporada pasada de l'escola de futbol, davant la demanda d'un camp amb gespa el Sr. Regidor d'Esports afirmà que tenim el millor camp de terra de la Comunitat Valenciana.

Anònim ha dit...

QUE NO TINGA GESPA, NO VOL DIR RES DE QUE ES PRODUEISQUEN IXES INUNDACIONES QUE EN EL CAMP DE FUTBOL DE GESPA AVERA PASAT, DESPRES DE CAURE MES 100LITRES PER METRES CUADRATS.

Vicent Forment ha dit...

Simplement et demane que faces una prova, demà desprès de la pluja de hui, et pases pels camps de futbol d'Alaquàs i d'Aldaia i hem dius si hi ha alguna diferència.

Anònim ha dit...

Tenim el millor camp de terra del món? No, el que tenim son els polítics locals millors pagats del món.

Anònim ha dit...

la millor terreta del món no era la d'Alacant?

Anònim ha dit...

jo he jugat a futbol, i si que es cert que si plovia durant tot el dia no es podia jugar, a no ser que siga en el camp principal, que les instalacions no son adequaes, estem d' acord pero no al que ploga tant per a traurelo, ise dia que per ami es una excepció, també destacar que el alcalde pareix que esta més centrat en la comunitat Valenciana que en el poble.
i al final li pot pasar com li ha pasat al de torrent confiat confiat i patapamm

Anònim ha dit...

En el camp de gespa també haguera pasat perque va caure molt d'aigua, está clar, però les fotos fan referència a les zones per on la gent va a vore als xiquets, i és totalment imposible anar, si estigueren asfaltats els accesos estariem millor i podriem vore als xiquets molt més millor i sin perill de caure al aigua