12 de març 2008

TRANSPARÈNCIA


La llarga gestació del PGOU ha estat feta a l'ombra i amb secretisme, sense comptar amb la participació d'entitats i organitzacions locals. Ens trobem ara, després de l'aprovació inicial realitzada pel PSOE i el PP els passat 28 de Febrer, en fase d'exposició pública, una exposició pública que hui per hui brilla per la seua absència.

Es el moment de rectificar la falta de participació i informació que ha caracteritzat els treballs previs del Pla, s'ha de demanar la opinió i la participació ciutadana sense por, no pot ser, per exemple, que a hores d'ara, a la web municipal si algú va a l'apartat d'Urbanisme, no trobe cap referència al Pla General. Encara que si observem com a l'apartat de pressupostos, la informació que ens trobem fa referència als pressuposts de 2006, no ens deuria de sorprendre massa.

Senyor Alcalde la voluntat de transparència es demostra no tan sols en bones paraules i grans discursos i passa també per usar les eines informàtiques a fi de fer accessible la informació municipal a la ciutadania.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

En què consisteix l'exposició pública?

Anònim ha dit...

Hay que conseguirlo como sea, llámemos todos al ayuntamiento y que los teléfono tiren humo.

Fdo: Yo no me conformo.

Anònim ha dit...

Cual es tu dirección de correo electrónico, no la localizo en tu blog.

Vicent Forment ha dit...

L'exposició pública es el periòde en el que el projecte deu estar a disposició de qualsevol persona per a poder consultar-lo i presentar al·legacions.

El meu correu electrònic es vicentforment@bloc.ws

Anònim ha dit...

transparència a l'ajuntament? hehe

Anònim ha dit...

Trasparencia? si la radio que tan solo depende del ayuntamiento de Alaquas que es del Psoe. Encima por mucho que les preguntemos en este blog, en el pleno y donde preguntemos el silencio es absoluto.

La ultima vez que nos hablaron de la radio fue en un pleno para decirnos que la radio suspendia temporalmente sus emisiones porque el responsable les habia dejado tirados para marcharse a las americas en busca del amor.

Por favor tener un poco de dignidad y explicar las verdaderas razones de haber silencia una radio municipal, no le echeis el muerto a un hombre que durante unos años estuvo esforzandose, sin suerte, porque se le hiciera caso a la radio. Ahora en un alarde de estilo y caballerosidad no se defiende de vuestras acusaciones explicandonos al pueblo las vedades del barquero.

Que suerte teneis y que mala suerte que tenemos lo que creimos en vosotros alguna vez.

Anònim ha dit...

Vicent, trobe a faltar un análisi dels resultats electorals al poble i a la comarca.

Anònim ha dit...

See here or here

Wireless ha dit...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Wireless, I hope you enjoy. The address is http://wireless-brasil.blogspot.com. A hug.