17 de novembre 2008

ZERO PATATERO 2

Per segòn any consecutiu, podem afirmar que Alaquàs no apareix en cap partida pressupostària del govern de Francisco Camps, el molt il·lustre sembla que no té en compte a Alaquàs ni per a construir el Centre d'Especialitats, ni per a l'ampliació del Centre de Salut, ni per a realitzar el Centre Cultural del Mercat, ni per a comunicar Alaquàs amb metro amb la Ciutat de València i la resta de pobles de l'horta... res de res.

El Bloc d'Alaquàs està en condicions de comunicar-vos que anem a lluitar on faça falta per reivindicar diners per al nostre poble davant la passivitat de l'actual equip de govern municipal. Els nostres diputats a les Corts Valencianes, a més de presentar esmenes al pressupost de la Generalitat sobre aquests aspectes, treballaran dia a dia per a que els veïns i veïnes d'Alaquàs no patim la falta d'inversions de la Generalitat Valenciana i la incompetència del nostre alcalde, mes preocupat en preparar el congressos provincials del PSPV-PSOE que en visitar les Conselleries per a reclamar allò que ens pertoca.
Vos anime des d'este blog per a que ens feu aplegar les vostres propstes fins al 22 de novembre per a poder esmenar els pressuposts de la Generalitat.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

No crec que el PP n'accepte cap.

Anònim ha dit...

El castell ja te web, i per cert molt bonica

Vicent Forment ha dit...

La veritat es que ten raó, la web estèticament i funcionalment està molt encertada, la veritat es que quan deixen treballar als profesionalas les coses es noten.

Però... En tres anys que està "en construcció" ja deuria d'estar en funcionament la versió en valencià que no l'he vista per cap lloc. I cal un revisió urgent de termes com: "Torrente", "Consejo de la Generalidat",.....