07 de desembre 2008

APARCAMENT FANTASMA

Fa aproximadament mig any que es va inaugurar l’aparcament públic , que no municipal, situat al carrer major nº 71, un aparcament que segons els responsables municipals anava a ser la solució al greu problema d’aparcament que pateix el nostre poble, si mes no de la part mes propera al mateix, Major, Benlliures, País Valencià.....

Gràcies a un nou amic d’este bloc, he pogut cerciorar-me d’allò que pràcticament tots suposàvem, l’aparcament, malgrat les reiterades campanyes de publicitat ( que faríem sense els amics del fòrum), ha resultat un autèntic fracàs comercial i polític, per a l’empresa promotora i per a l’Ajuntament.

Tan lluny com ahir dissabte a la nit, esta era la desoladora imatge que mostrava l’aparcament, no més de tres o quatre coxes per planta.

Estes imatges (malgrat la poca qualitat de les mateixes) demostren que l’aparcament que tant el Sr. Alcalde com la Regidor d’Urbanisme varen vendre i continuen venent com a gran solució al problema d’aparcament al nostre poble, que es vorà agreujat amb la reducció d’estacionament amb les obres del Barri de l’Olivar, no ha solucionat rés. Segurament el preu definitiu de les places, molt allunyat d’allò que s’anuncià inicialment , te molt a veure amb l’aspecte fantasmagòric de l’aparcament.

Per a finalitzar un prec per a l’empresa que explota l’aparcament, no estaria malament que instal·laren un sistema que detectara el moviment per a que les llums s’encengueren tan sols quan fora necessari, així com que senyalitzaren ja correctament les eixides d’emergència.

17 comentaris:

Anònim ha dit...

La veritat que unes fotos d'un dissabte per la nit d'un pont on la majoria de la gent aprofita per anar-se'n uns dies fóra, no és una prova molt con-vicent que digam. Tal vegada haver parlat en la propietat a veure quantes li quedavem haguera sigut més fundamentat.

Anònim ha dit...

Ara resulara que l'aparcament està ple i que les fotos no son reals.

Anònim ha dit...

Per a ser un pont aón la majoria de gent s'en va i més dissabte la nit, al meu(no es meu en propietat,sino aón visc,jejejej)carrer vaig tindre problemes per aparcar, i al garatge aón guarda la meua parella el seu, estaba a un 50% de capacitat. En eixes fotos no hi ha ni un 5%, per lo tant no crec que la valoració de Vicent siga tan irreal.
I no es que m'alegre, peró no esta la cosa com per anar bufant en caldo gelat i a lo millor lo que hi ha que fer es fer coses mes asequibles a la gent.

Anònim ha dit...

És habitual vore l'aparcament este pràcticament huit. Conec uns quants que tenen plaça de garatge ahí i la majoria no viu al centre del poble. Més que arreglar el problema de l'aparcament al casc antic, ha servit per fer una inversió qui tenia diners.

Anònim ha dit...

Ens mostren unes fotos però no ens diuen de quines plantes són. Si son de la planta baixa i primera (que es el més probable donat que els dos subsols son privats i no són d'accés lliure), es a dir, de les de places rotatives, es normal que per la nit estiguen vuides perquè no funciona el parking rotatiu per la nit. Entre les 22 i les 24 hores, segons el dia, la porta es tanca.
I en tot cas, es una propietat privada, un negoci privat i una gestió privada, per la qual cosa no trobe ètic que ens clavem en la historia, igual que no ens clavem (ni publiquem fotos) si un comerç (també negoci i propietat privada que està obert al públic al qual presta servei) está vuit i no té clients.

Anònim ha dit...

Ningú li diria "comerç fantasma" a un establiment que, per la raó que fora, no té clients.

Vicent Forment ha dit...

Es tracta d'un negoci privat amb un conveni signat amb l'Ajuntament d'Alaquàs. Per altra part si es tracta d'un negoci "exclusivament" privat perquè l'Ajuntament continua donant-lo com a solució als veins del barri de l'Olivar, al problema d'aparcament de la Zona? Perquè s'informava del mateix a l'oficina municipal de la vivenda?

Anònim ha dit...

Quan els convé als de l'ajuntament és un negoci privat i es desentenen. Però quan poden es posen ells la medalla (tal com tragueren els d'alaquasparla amb un retall de diari on la regidora d'urbanisme es vanagloriava del pàrking en unes declaracions).

Anònim ha dit...

Juan Oñate substituix a Jorge Alarte al capdavant del Psoe d'Alaquàs. Vol dir això que serà el pròxim candidat a l'alcaldia?? No crec però...

Bon Dia Comunicacio SL ha dit...

Entrevista a Morera disponible en youtube sbre el congres:
http://www.youtube.com/watch?v=XvIX-3N3R9E

Anònim ha dit...

Que l'alcalde o la regidora d'Urbanisme vullguen apropiar-se de la idea del parking no vol dir que l'ajuntament tinga alguna cosa a veure. Les naus eren privades, eld diners eren privats, l'obra es va fer de forma privada i la gestió la decideix la comunitat de propietaris (els amos de les naus, l'empresa que l'ha promogut i els amos de les places que s'han venut). Es un negoci privat. La única aportació municipal ha sigut un conveni pel qual els comerciants obtenen un preu que es quatre vegades més baix per hora que per a la resta dels usuaris. I no per a ells sinò per regalar bonos gratuits als seus clients. Es a dir quan jo vaig a Ballesteros a comprar un rellotge, puc deixar el cotxe al parking perquè ell desprès em donarà un bono per a que jo no tinga que pagar. I a ell, com a qualsevol comerç del poble, sols li costa 30cèntims eixe bono. És la única aportació municipal.

Anònim ha dit...

i ara ve el meu dubte. Per què hi hagué un cartell de l'ajuntament en la façana del futur aparcament publicitant-lo més de mig any i després desaparegué?

si el projecte és totalment privat, què ha fet l'ajuntament per acabar amb els problemes d'aparcament al centre històric? Quan remodelen el que queda del centre històric on aparcarà la gent que viu allà? Quina opció els donaran des de l'ajuntament? Gastar-se de 30.000 a 40.000 en una plaça d'aparcament privada?

Anònim ha dit...

Efectivament mentres en el parc del rollet ni-han aparcaments publics de gratis, el del centre històric volen que els comprem i els posen pivots als carrers per que no fiquen els cotxes. A mes a mes, roda la policia cada 2 hores per posar les multes.
Tot per a que l'aparcament fantasma estiga mes ple.

Anònim ha dit...

A més de la reforma del casc antic queda la de l'avinguda País Valencià. Quina solució es dóna als veïns del centre per aparcar?

Vicent Forment ha dit...

Al plenari de Hui davant una queixa d´una veïna de la plaça dels Ollers, que no pot aparcar. El Sr. Alcalde li ha donat dues alternatives:
1- Si te planta baixa que pague un vado i tanque el cotxe dins de casa.
2- Al carrer Major hi ha un aparcamet amb places lliures.

Jo si monte un negoci "privat" també vull que el Sr. Alcalde el publicite al plenari municipal.

Anònim ha dit...

collons, ja se podria haver currat un poc mes la resposta

Anònim ha dit...

Encara que soc una persona que no comulge molt en les idees de Vicent, hi ha que donar-li la rao quan la te, lo de la promocio des de l'Ajuntament per les plaçes d'aparcament en el parking del carrer major (politica a favor d'una empresa privada con esteu recalcant alguns) es vergonyosa i ademes es pot demostrar en els papers que mos han enviat al veinat de la zona en questio on mos indiquen que per 35 euros (com si mos fera un favor) poden aparcar durant el temps de duracio de l'obra (obres municipals, que Deu mos ampare) una any o………… depres de les obres podrem aparcar? JA JA
Lo que teniem que fer es a començar la gent a tocar un poquet els nasos i per eixemple que tal no pagar el paperet del vehicle? a vore si aixina es prenen un poquet d'interes per l'asunt de l'aparcament.
Lo de les obres del barri va a llevar el poquet d'aparcament que hi havia en la zona (aixo si es podran sentar a la fresca mes de cuatre) L'utopia queda mol be en el paper, la realitat dels temps moderns son altres i el que vullga pobles de cascs antics, carrers empedregats (que es trenquen antes d'un any de la seua obra) que canvie els municipis que anant creixcent i busquen alguna aldeeta per ahi ¡ah! y que no s'emporten el cotxe que vagen en burro (hi que ser conçequent en lo que se vol.