08 de juliol 2009

CRÒNICA DEL 7 DE JULIOL

La veritat es que una vegada passades prop de 24 hores del l’acte de auto-homenatge a Camps organitzat ahir pel Partit Popular, em resulta complicat fer un anàlisi de tot allò que va passar ahir a les portes de l’Auditori Nou.

Des de que el PP anuncià que havia triat Alaquàs per a fer un acte d’agraïment a tots el pobles en els que guanyaren les últimes eleccions europees i estan a l’oposició als Ajuntaments, al meu entendre en un acte de “poca intel·ligència “ per part del Sr. Costa, estava clar que la cosa no podia eixir-los be.

Per si faltava algun ingredient a la paella, uns dies abans de l’acte aparegué una campanya anònima (organitzada pel PSOE local), convidant als veïns i veïnes d’Alaquàs a “recibir como se merece al imputado Camps”, de les declaracions del Sr Oñate , tant abans com després de l’acte millor no diré res ( no m’agradaria soltar ninguna barbaritat en este blog).

Després d’uns quants dies animant el “cotarro” via blogs i pamflets, de forma “anònima” i amb l’auto del jutge un dia abans de l’acte , crec que tots teníem clar el que passaria a les portes del Musical.

La primera vegada que vaig passar per les portes del Musical cap a les 5 de la vesprada , tan sols vaig vore a la gran majoria dels regidors i regidores socialistes, carregats amb xiulets i enganxines amb la imatge de l’anònima campanya de !Bienvenido Mister Camps!, com si no tingueren un important número de militants per a que pogueren fer esta feina d’una manera mes anònima i seguir intentant fer-nos creure que ells no tenien res a vore amb el tema.

En tornar cap a les sis de la vesprada ja hi havia molta mes gent i començà “l’espectale” amb l’arribada dels diferents membre del govern de Camps, amb els crits de suport i de rebuig, d’uns i altres, després de prop de dos hores tots cap a casa.

Per últim m’agradaria fer una reflexió en veu alta, per a qui ell sap, el fet de que el BLOC d’Alaquàs puga compartir la critica a la gestió del PSOE local amb altres partits de l’oposició , no vol dir que compartim la gestió realitzada pel govern Camps, el BLOC i el PP tenim un projecte social, econòmic i nacional molt diferent per al nostre país.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

No se quienes son las concejalas pero tienen el mismo derecho que cualquier ciudadano a manifestar su opinión de la misma forma que lo hiciste tu.

Vicent Forment ha dit...

En cap moment li he negat el dret a ningù de poder manifestar-se.

Anònim ha dit...

M'agradà molt que estigueres allà, Vicent. Aixó dona més legitimitat a les teues crítiques al PSPV quan calga fer-les.

Anònim ha dit...

l'espectacle fou penos per part del PSOE i del PP, pareixia la inxada dels equips de futbol.
Ja no existeix una clase politica, seria i reflexiva. Ara tot es el model Marbella (Gil i Gil) Populisme i Cutrerio.

No pense tornar a votar....!!

Anònim ha dit...

A ver si lo entiendo. El PP debe, antes de celebrar un acto, evaluar si es procedente o no en función de cómo vaya a reaccionar una multitud enfurecida alentada por determinados grupos políticos. ¿Es así?

Anònim ha dit...

Todos los politicos de Alaquàs estan al corriente de lo que paso ese día porque todos estaban allí, yo llego a mi casa a las 19 h de la tarde de trabajar y no tengo tiempo para estas chorradas..¿porque no trabajáis por el pueblo que es por lo que se os paga?