24 de març 2010

PLENARI MUNICIPAL

El dijous 25 de març a les 20 hores es celebrarà el ple ordinari de març.

ORDRE DEL DIA

3-1. Aprovació de l'acta corresponent a la sessió celebrada el dia 22 de febrer del 2010.

3-2. Correspondència oficial.

3-3. Derogació de l'Ordenança Municipal Reguladora de la Protecció Ambiental contra la Contaminació Acústica. Proposta d'aprovació.

3-4. HORTAENBICI. Designació de representants titular i suplent d'aquest Ajuntament en l'Oficina de la Bicicleta. Proposta d'aprovació.

3-5. Modificació i nova imposición d'Ordenances Fiscals 2010. Reclamació presentada a l'aprovació provisional de l'ordenança reguladora de la Taxa per la utilització privativa o l'aprofitament especial del domini públic local, a favor d'empreses explotadores o prestadores del Servei de Telefonia Mòbil. Proposta de resolució i aprovació definitiva.

3-6. Ordenança Municipal d’Escoletes Infantils. Proposta de derogació.

3-7. Reglament regulador de les Normes d'Ús de la Xarxa de Biblioteques Públiques d'Alaquàs. Proposta d'aprovació inicial.

3-8. Moció d'Alcaldia relativa a l'adhesió de l'Ajuntament d'Alaquàs a la sol•licitud de les Societats Musicals de la Comunitat Valenciana, perquè siguen declarades Bé d'Interés Cultural. Proposta d'aprovació.

3-9. Petició de compatibilitat per a l'exercici de 2a activitat de Vicente Parreño Peñarrubia. Proposta d'aprovació.

3-10. Reglament regulador del Registre Electrònic de l'Ajuntament d'Alaquàs. Proposta d'aprovació inicial.

MOCIONS DELS GRUPSMUNICIPALS
PRECS I PREGUNTES

Vinga, que no t'ho conten,
ens veiem a l'ajuntament!

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja ens contes alguna cosa.

Anònim ha dit...

vicent: al menos deberías acudir a los plenos para después poder hacer opiniones...y ayer... como que no te ví.....

Vicent Forment ha dit...

Efectivament ahir, no vaig poder estar al plenari per potius laborals. Però un company del partit so que va anar i ja m'ha informat de tots els acords. Acords per cert en general de poca trascendència.

Anònim ha dit...

A l'anònim 2 dir-li que jo estic molt agrait a Vicent perquè ens informa de tot el que passa als plens de l'ajuntament donant una visió diferent als partits tradicionals pp-psoe. per la meua part un 10 senyor Vicent!

Anònim ha dit...

Uiii si, si, muy diferente...madre mia después de la noticia que he leido hoy....Vicent me has defraudado....Tu que tanto has criticado ahora vas a ir con ellos. Y no me sirve que digas que con ciertas personas del gobierno actual no. Porque tu has criticado al partido por activa y por pasiva.

Vicent Forment ha dit...

Anònim 3 moltes gràcies`per les teues paraules.

Anònim 4, lamento defraudarte pero no se exactamente porqué. La noticia apararecida el viernes en el Levante, simplemente indica que el PSOE nos ofrece una posibilidad de acuerdo, que por el momento ni hemos aceptado ni rechazado, el BLOC, es un partido democratico y tanto este posible acuerdo como otros que puedan surgir, será decidido por nuestra asamblea. Cuando tomemos nuestras decisiones podras decir si te hemos defraudado o no.