12 de juny 2011

Parlament presa de possessió

Excel·lentíssima Sra. Delegada del Govern.
Il·lustríssims Senyors i Senyores Diputats a les Corts Valencianes.
Senyora Alcaldessa, companys i companyes de corporació.
Ciutadanes i ciutadanes

`TOT ESTÀ PER FER I TOT ÉS POSSIBLE"

Deixeu-me que comence així, amb un vers del Martí i Pol el meu parlament, perquè és amb eixe sentiment d’il·lusió i d’esperança amb el que des del BLOC-Els Verds d’Alaquàs acarem esta legislatura. El mateix sentiment que m’heu transmès les persones que  de forma més intensa m’heu fet costat estos últims mesos. També, com no, el de les 1193 persones que el 22 de maig votareu amb un somriure.

No puc deixar passar esta oportunitat per donar les gràcies a la gent que heu estat al meu costat estes últimes setmanes, en el bons moments i en els complicats. Gràcies també als nostres votants “de sempre” per la seua fidelitat i als militants i simpatitzants de la coalició pel seu treball i implicació per poder aplegar a este dia.  A Raül, els meus pares, germans i germanes gràcies per estar sempre ací.

Comencem una legislatura amb grans reptes, el primer les persones que no tenen treball i que viuen situacions de vegades crítiques i inclús dramàtiques. No és moment d’eludir responsabilitats, ja no ens val allò de que la culpa la té un altre. Les polítiques actives d'ocupació estan transferides a la Generalitat i l'ajuntament compta amb mecanismes importants per promoure l'ocupació i el que és més important encara deu contar amb imaginació, imaginació per gestionar de forma efectiva els recursos amb els que comptem. Imaginació per pensar en noves solucions i posar en marxa noves iniciatives. 

Comparec hui per primera vegada com a  portaveu municipal del Bloc-Els Verds d’Alaquàs. Ho faig conscient que l’acta de regidor és un contracte amb la ciutadania que em compromet amb el destí d’Alaquàs i m’atorga l’enorme, la immensa responsabilitat de representar els alaquasers i les alaquaseres en la presa de decisions i en l’administració dels assumptes del nostre poble.

La ciutadania mereix i espera de nosaltres capacitat per actuar units, davant els grans reptes d’Alaquàs, més enllà dels interessos partidistes o de grup. Espera de nosaltres que ens servim del diàleg com a mètode, que mitjançant el consens, fem possible tot allò que està per fer.  

Res no és més plural que el consens. El consens naix de la vocació servei, i compartint eixa voluntat ens trobaran sempre els altres dos partits que conformen aquesta nova corporació municipal.  Ho hem intentat estes últimes setmanes per a configurar un govern amb la presència de totes i tots,  no ha estat possible però des de hui mateix els 20 companys i companyes de corporació poden comptar amb el Bloc-Els Verds per construir consensos.

Poden comptar amb nosaltres per recolzar reivindicacions a les altres administracions públiques, que solidàriament han de contribuir al creixement orgànic i sostenible del nostre poble. A totes les administracions. Les governe qui les governe.

El passat 22 de maig el Partit Popular va tindre un important increment de vot i sent el partit mes votat, no entrarem ara a valorar si per mèrits propis o per demèrits d’altres, però alhora cal constatar que la suma  de vots progressistes, continua sent majoritària al nostre poble i eixa realitat és la que es reflexa hui a la configuració d’aquest plenari municipal.

Els veïns i les veïnes d’Alaquàs, han manifestat amb rotunditat, que volen un canvi  de formes i de valors, un canvi que ha augmentat la pluralitat de veus al nostre Ajuntament  trencant amb un  bipartidisme que semblava imparable.

Ens comprometem a ser l’instrument que façà possible eixe canvi de formes i de valors i ens oferim  a ser el vehicle que possibilite que arriben al ple, les propostes d’altres organitzacions polítiques que, l’actual llei electoral i la barrera del 5% els ha impedit estar hui dins de l’Ajuntament malgrat obtindre més vots que els que representen individualment cadascú dels regidors i regidores  dels dos partits majoritaris

Els nostres votants i veïns ens demanen als polítics, austeritat, transparència, participació, corresponsabilitat en la presa de decisions, i eixes son les línies mestres de l’acord d’investidura aprovat en assemblea oberta i  que hem tancat amb els socialistes d’Alaquàs,  austeritat en la despesa, reducció de les partides destinades al sosteniment dels partits polítics i de les assignacions als regidors i regidores, participació ciutadana en l’elaboració dels pressuposts i transparència en  totes les decisions municipals.

No em signat cap xec en blanc, hui hem ficat a treballar a favor d’Alaquàs el vot que ens han donat, i per això al llarg d’aquesta legislatura recolzarem  les bones idees i propostes d’uns i les dels altres, perquè cap partit té la veritat absoluta. Contribuir a fer un debat més ric d’idees i propostes és el nostre compromís.

Impossible acabar el parlament sense fer una referència als indignats i a les indignades del moviment del  15-M

Quina millor forma que recordant la figura de Jorge Semprún, referent moral,  intel.lectual i cívic. Va ser testimoni, protagonista i víctima de les grans barbàries que Europa ha viscut, de xiquet exiliat de l’Espanya franquista a deportat número 44.904 d’un camp nazi d’extermini. De la seua experiència com a ministre de Cultura va nàixer el llibre Federico Sánchez se despide de ustedes, on ataca la política com espai de poder i control dels aparells dels partits allunyada de la vocació de servei públic. Fa massa temps que la política, en majúscules, la que fa referència a 'la bona gestió de lo públic' havia deixat d'interessar a la gent, al poble. Peticions encaminades a augmentar la participació ciutadana, guanyar en transparència en la gestió de l'administració, o la millora dels serveis públics (des de la salut al transport), només poden contribuir a millorar el sistema democràtic del que s'hem dotat. Els polítics ara i ací tenim el gran repte de fer-nos permeables a les peticions del moviment del  15-M.  

Com he dit reiteradament esta campanya electoral, ens podrem equivocar però segur que no vos defraudarem.

Moltes gràcies.

60 comentaris:

Anònim ha dit...

lo que no tienes es verguenza haberte vendido a los socialistas a esos que ellos mismos te tiraron del partido has defraudado a 1193 persosas que con fiaron enti y querian un cambio no lo que has echo ya no te voto mas ni yo ni mi familia.

Anònim ha dit...

Majo, aprende a escribir.

Anònim ha dit...

Vicent digué que per activa ni passiva facilitaria un alcalde del PP, així que enganyar no ha enganyat a ningú, més bé el que ha fet ha sigut complir la seua paraula.

per altra banda a Vicent ningú l'expulsà del Psoe, entre altres coses perquè mai ha militat. Ell s'integrà a les llistes del Psoe com a independent i militant del bloc.

Anònim ha dit...

Vicent ha fet, un moviment d'esquerra, un moviment proguesista. Ahir tant Pepe Pons com totes les persones que votaren al PP, varen criticar i insultar a Vicent. Si Vicent s'aguera inclinat per la dreta, els del PP agueren sigut uns "falsos". Tot el que digueren ahir, no saguera escoltat perque els del PP pensen en les seus butxaques, no en les persones. Persones es un antónim del que varen demostrar ahir , sobretot Pepe Pons amb el seu discurs. Según Pepe Pons, a Elvira no la volem com Alcaldessa, segur!? A qui no volen com Alcalde es a tu, que no saps parlar y no pots guanyar unes eleccions fent quince dies de campanya, gastarte cuasi 500€ diaris en un bus que no t'ha servit per a res. Senyor Pepe Pons l'Alcaldessa va a seguir sent ELVIRA GARCIA CAMPOS , UNA GRAN ALCALDESSA. Espere que Alaquàs no siga sempre d¡esquerra , No se si t'has donar conte pero ALAQUÀS NO VOL ALS CORRUPTOS. GRACIES

Anònim ha dit...

RECTIFIQUE , HI A HAGUT UNA ERRATA AL FINAL:
Vicent ha fet, un moviment d'esquerra, un moviment proguesista. Ahir tant Pepe Pons com totes les persones que votaren al PP, varen criticar i insultar a Vicent. Si Vicent s'aguera inclinat per la dreta, els del PP agueren sigut uns "falsos". Tot el que digueren ahir, no saguera escoltat perque els del PP pensen en les seus butxaques, no en les persones. Persones es un antónim del que varen demostrar ahir , sobretot Pepe Pons amb el seu discurs. Según Pepe Pons, a Elvira no la volem com Alcaldessa, segur!? A qui no volen com Alcalde es a tu, que no saps parlar y no pots guanyar unes eleccions fent quince dies de campanya, gastarte cuasi 500€ diaris en un bus que no t'ha servit per a res. Senyor Pepe Pons l'Alcaldessa va a seguir sent ELVIRA GARCIA CAMPOS , UNA GRAN ALCALDESSA. Espere que Alaquàs SIGA sempre d'esquerra. No se si t'has donar conte pero ALAQUÀS NO VOL ALS CORRUPTOS. GRACIES

Anònim ha dit...

El gasto en liberados del ayuntamiento se reduce en un 50%, con lo que ahora 5 liberados cobraran la mitad de lo que antes cobraban 2. O sea, que de sueldazo nada. Antes los liberados vivían de lo que cobraban del ayuntamiento, ahora deberán seguir ocupando sus puestos de trabajo, porque la aportación del ayuntamiento por suerte no da para vivir. Si Vicent hubiera querido forrarse solo tendría que haber aceptado cualquier cheque de los de azul o haber exigido un sueldazo al Psoe, tal como tu dices. Pero no, no lo ha hecho.

Luego, el gasto del ayuntamiento para financiar los partidos políticos con más 30.000€ anuales para el Psoe y el PP se elimina de golpe. Echa cuentas a ver cuanta pasta se ahorra en 4 años. Las asignaciones para partidos políticos con representación en el ayuntamiento se reduce un 50%. Se eliminan los cargos de confianza en el ayuntamiento. Saca cuentas. Si el ayuntamiento tiene que pagar 5 o 6 sueldos menos para enchufados y amiguitos más los gastos que eso supone...

Anònim ha dit...

Algo había en el pacto, o trato, o compromiso, o arrejuntamiento, como lo queramos llamar, con el psoe, sobre la reducción o eliminación de las subvenciones a entidades " el asociacionismo de Alaquás es adulto y lo entenderá", creo que era algo así. Las Ampas de Alaquás seguimos esperando la subvención del 2010 (recortada en un 10% por la crisis, según dijo Elvira en una reunión hace muchos meses). La del 2011 desaparece y la del 2010 no llega, el presupuesto para la fiesta de la primavera cada año disminuye (Es el asociacionimo Alaquasero el que le monta la fiesta de la primavera),
Esperemos que este nuevo impulso político, austero, auditor, de limpieza, etc, sepa gobernar para todos. También para el asociacionismo, que efectivamente, es muy maduro.

Anònim ha dit...

El asociacionismo, de Alaquàs o no, tendrá que empezar a pensar que si quiere montar saraos de cualquier tipo se lo tendrá que costear de los bolsillos de sus miembros. Ya está bien de estar amorrado a la mamelleta municipal que subvenciona todos los tinglados. Y al final de donde sale toda esa pasta es de los bolsillos de los ciudadanos, la mayoría de los cuales ni participa ni le interesa los montajes de las asociaciones.

Anònim ha dit...

No entiendo a las asociaciones, si no hay dinero para cosas más básicas ¿entenderán que no hay dinero para saraos?

Anònim ha dit...

me imagino que habra enpezado ya la auditoria y la mondejar habra dimitido ya de su cargo no señor vicent nos tendras informados.gracias

alaquasera ha dit...

os esta vendiendo la moto el mindundi este con q todo va a cambiar bla bla bla bla..........ja! os creeis q el solo va a cambiar la forma de gobernar de todos los demas socialistas q no van a hacer sino lo de siempre? se han adueñado del ayuntamiento y han hexo de el su propiedad! son como una secta....de ahi las lagrimas de algunos socialistas cuando en el recuento de papeletas y de ediles iba ganando el pp!! pensarian de todo....la cantidad de mierdas q iban a salir a la luz.....pero les han visto las orejas al lobo y claro! o cambian de verdad las maneras o dentro de 4 años se van a pastar! q es donde deberiais de estar todos!

encima la gente se cree q el vicent va a venir aki a salvar el mundo! por favor.........va a hacer lo mismo q el boli q acabo de tirar a la basura.......pintar nada!

vicent te merece la pena tener a la mitad del pueblo en contra? salir escoltado de algunos plenos? en la q te has metido!

y encima has servido en bandeja otros 4 años de socialistas libres haciendo a sus anxas desastres y solares financieros! porq no tienen capacidad para gobernar un pueblo decentemente!

Anònim ha dit...

SIN COMENTARIOS....PALABRAS QUE SE LLEVA EL VIENTO Y CULOS QUE COJEN ASIENTOS.
ESTO ES VICENT FORMENT...EL NUEVO BARON DE ALAQUAS

La asamblea local del Bloc de Alaquàs ha decidido “por unanimidad” no aceptar la propuesta del PSPV-PSOE para integrarse en su candidatura electoral en las próximas municipales, según ha informado el líder de la formación nacionalista, Vicent Forment.

Desde este partido se ha indicado que la decisión se tomó tras valorar “pros y contras” de la oferta que les lanzaron los socialistas, con el objetivo de reproducir el pacto de 1999 que llevó a Jorge Alarte a la alcaldía. El Bloc considera que “las circunstancias de entonces son muy distintas y nadie entendería un acuerdo de estas características” entre dos formaciones políticas “a las que les separan importantes diferencias” en temas como “la gestión económica, la política educativa y cultural, la de personal o el modelo de crecimiento que recoge el PGOU”.

Miguel Angel ha dit...

l Bloc de Alaquàs no pactará con el PSPV por sus “importantes diferencias”.
Notícia publicada al Levante-EMV el 29 de maig de 2010
dilluns, 31 / maig / 2010
La asamblea local del Bloc de Alaquàs ha decidido “por unanimidad” no aceptar la propuesta del PSPV-PSOE para integrarse en su candidatura electoral en las próximas municipales, según ha informado el líder de la formación nacionalista, Vicent Forment.

Desde este partido se ha indicado que la decisión se tomó tras valorar “pros y contras” de la oferta que les lanzaron los socialistas, con el objetivo de reproducir el pacto de 1999 que llevó a Jorge Alarte a la alcaldía. El Bloc considera que “las circunstancias de entonces son muy distintas y nadie entendería un acuerdo de estas características” entre dos formaciones políticas “a las que les separan importantes diferencias” en temas como “la gestión económica, la política educativa y cultural, la de personal o el modelo de crecimiento que recoge el PGOU”.

Vicent Forment explica que “una vez cerradas estas negociaciones”, el Bloc “está trabajando intensamente para configurar una alternativa capaz de romper con el bipartidismo instalado en Alaquàs desde 2003”. Para ello, los nacionalistas aseguran que han iniciado “contactos con un importante número de colectivos y personas independientes” para que integren un proyecto “ilusionante” que “saque a Alaquàs de la apatía” en la que consideran se encuentra.
donde esta la palabra de vicent

Anònim ha dit...

Miguel Angel, una cosa es integrarse en la candidatura del PSOE y otra cerrar un pacto de investidura. No tiene nada que ver.

Anònim ha dit...

perdona quien es el corrupto? pepe? eso quien lo dice tu? 500 euros diarios el bus? eso lo sabes tu? pues mas barata que lo de las paradas del autobús, eso te lo garantizo,pues no a elvira no se la quiere, si no hubiera ganado de calle las elecciones no crees? y no que ha sido pactando, si no, no gana.. y eso de que no se fue escaldado el señor vicent.. eso.. lo decís vosotros.. no? que poca memoria, y lo de aprende a escribir.. que falta de respeto no?

Anònim ha dit...

yo no voto mas al blob vicent me ha defraudado gracias. carlos

Anònim ha dit...

una pregunta es verdad eso que tiene que dimitir la mondejar por que es una de las condiciones de vicent por el apoyo que ha dado al psoe gracias. lucia

Xavi Alfonso ha dit...

Un parell d'aclaracións a tots el anonims que s'amaguen baix eixe anonimat, Si llegiu el acord del Bloc - El Verds d'Alaquàs amb el Psoe en cap lloc fa referencia a que entrem en el gobern, desde el primer moment hem dit que es un pacte d'investidura, per lo tant tot lo qwue parleu sense saber es falsetat, per altra si haguerem pactat amb el PP, també tindriem al altre 50% del poble en contra, perque mira per aón resulta que hi han dos partits que podien estar en contra de Vicent Forment, tambe hauria segut un venut si haguera pactat amb el PP? La llei electoral esta pactada tant per el PP com per el Psoe, per lo tant si estan en desacord sols tenen que canviarla. I per ultim aço es una suposició meua i de ningú mes ( si haguera pactat amb el PP igual se haguera plenat mes les butxaques i no sols ell)

Anònim ha dit...

a ver xavi alonso me parece bien lo que dices pero vicent tenia que haber dejado gobernar al pp por que nuchos de los que votaron a vicent lo hicieron por no votar al psoe recordarte que el pp gano las elecciones con una mayoria de 600 voto aproximados y la gente queria un canbio no querian que gobernara el psoe yo vote a vicent por no votar al psoe de alaquas en las proximas votare al partido popular y si no me convencen en su gestion en las proximas votare a otro recordarte que alaquas debe mas de 50 millones de euros y los jardineros de alaquas aun no han cobrado pero seguro que la nomina de elvira ya llego sobre el dia 28 del mes pasado porcierto soy carlos vecino de alaquas ha y la comtribucion tampoco me a llegado sera para que no me asuste gracias

Xavi Alfonso ha dit...

Hola Carlos, vei d'alaquàs, encantat, per cert una aclaració el meu cognom es Alfonso, no Alonso, que no ens tornes a votar es la teua opció, peró també te he de dir que igual ens deuries donar una oportunitat, sols perque no hajam deixat com alcalde a Pepe Pons no em pareix prou argument, nosaltres lis varem donar l'opció de que manaren els dos partits ja que tant volien a Alaquàs i tant volien treballar per el seu poble, que millor que ells que eren 20 regidors pogueren traure el poble avant i que es partiren l'alcaldia 2 anys cadascu, perque teniem que tindre nosaltres tota la responsabilitat? Ara resulta que per donart suport a Elvira hi ha gent com tu que diu que no ens votara, i si haguerem donat suport a Pepe Pons tambe hi hauria gent que ens haguera retirat el seu vot, amb el mateix argument que tu, no hem entrat a gobernar, tenim les mans lliures per a votar allo que ens parega mes correcte, tant del PP com del Psoe, no fa ni un dia que Vicent es regidor, perque no ens doneu un margé de confianza i si ho fem malament ja sabeu lo que teniu que fer, el PP i el Psoe ho portern fent malament moigolló d'anys i la gent continua donant-lis suport i a nosaltres al primer moviment ja ens voleu castigar, crec que no es just, peró en este mon cadascu es lliure de pensar lo que es just i lo que no.

Anònim ha dit...

XAVI ALFONSO
Aquí parece que el que no ha leido el pacto eres tú... Muy bien dicho es un pacto de INVESTIDURA no de GOBIERNO y ahora me pregunto... entonces Vicent Forment si no quiere gobernar por qué va a cobrar 3500€ /mes + pagas? Por qué ha pedido que hayan 5 liberados entre ellos él? Esta es la austeridad? No trabajo y mojo? Por cierto ahora resulta que quiere otro liberado suyo en el gobierno, este trabajará o solo pondrá el bolsillo como Forment?

Anònim ha dit...

y otra cosa... El PP no lo lleva haciendo mal desde hace años porque nunca ha estado en el gobierno de Alaquás, ni las mismas personas de esta candidatura. Tampoco a ellos se les ha dado la oportunidad.

Anònim ha dit...

Vicent, ja veus fins on van a tractar de desacreditar-te. Ara vénen amb que vas a cobrar 3500€ /mes + pagas. Mentix, mentix, que al final alguna cosa queda. Els senyor manipulador que acaba d'escriure això, ho pot demosatrar? Vicent, quan sàpigues quin sou tindran els alliberats, faries bé de fer-lo públic per a callar-li la boca a tota esta colla de bocamolls manipuladors

Anònim ha dit...

Eso vas al ayuntamiento porque esos datos son públicos... No hay nada manipulado lo vas a ver con tus propios ojos y antes de llamar a alguien mentiroso o manipulador, infórmate o te llamaremos IGNORANTE

Anònim ha dit...

Vicent qué te ha dado Alarte por tu enorme fidelidad a la izquierda?

Pepa ha dit...

No val la pena contestar, en unes setmanes els sous de l'alcaldessa i dels regidors i regidores alliberats passaran pel plenari i mes d'un deurà de callar-se i si tingueren un poc de dignitat demanar disculpes per totes les difamacions que està soltant estos dies.

Anònim ha dit...

Ignorante, como coño van a ser públicos esos datos si no estan aprobados?

Anònim ha dit...

LUIS YO TAMPOCO VOTARE A VICENT FORMEN NI AL PSOE VOTARE AL PP A VER QUE HACE HAY QUE DAR UNA OPORTUNIDAD EN ALAQUAS AL PP BASTA YA DE DESPILFARRAR EL DINERO DE LOS CONTRIBUYENTES POR CIERTO ALGUIEN SABE ALGO DE IBI AUN NO ME HA LLEGADO Y EL PLAZO TERMINA EL DIA 8-07-2011

Anònim ha dit...

pues eso mismo... cuando se aprueben serán públicos. Ignorante me estás dando la razón. Es el punto 4 del acuerdo de coalición, 210.000 euros más los extras por plenos etc para la Alcaldesa y 5 liberados entre ellos Vicent Forment.

Anònim ha dit...

Vamos a ver listo (3500 al mes mas pagas) que tu dices serian 3500x14=49.000€ al año, si segun tu son la Alcaldesa i 5 Concejales liberados seria 49.000€ x 6= 294.000, creo que nos pasamos de los 210.000 que es el límite de gasto. Prueba a inventarte otra cifra, por cierto los concejales liberados en Alaquàs nunca han cobrado por asistencia a plenos, comosiones, etc.

Anònim ha dit...

el resto lo pagaran en negro ha porcierto todo esto esto sale de tus impuestos te parece bien habiendo gente en el paro y pasando hambre y simn poder pagar la hipoteca, luis

Anònim ha dit...

Luis con esos argumentos tan fundados y argumentados, no merece la pena perder el tiempo. Me borro del debate.

Xavi Alfonso ha dit...

Al anonim, (perque clar no sera capaç com jo de donar la cara), eixe que diu que soc un ignorant i que no me he llegit el pacte, li dire que vaig estar en la assemblea que va aprovar presentar eixe pacte al Psoe, que vaig estar en la firma de eixe pacte en el saló de plens de l'ajuntament, peró que no vaig eixir en la foto, i despres aço de conya " vaig acompanyar a El vira a la peluqueria per a que li allisaren el monyo" mira si se lo que hi habia escrit al pacte. I quant dones la cara tornare a parlar en tu.

Xavi Alfonso ha dit...

I per cert altra cosa, si vos fot que hi haja un altre partit al ajuntament te l'envaines perque per sort o per desgracia per a tu anem a estar 3 anys Vicent Forment i un any Paco Muñoz. Salut i força

Anònim ha dit...

Ara acusen a Xavi de no haver-se llegit el pacte. Impressionant!!

Anònim ha dit...

Hola Xavi. Esto es internet y esto son los blogs. Hay quien al escribir un comentario pone su nombre y hay quien (la mayoría) pone anónimo.
En lo que respecta al pacto, me parece que deberías aclarar algo que ha sentado bastante mal en los corrillos de Alaquás. Y esto es ni más ni menos que lo que escribe un anónimo hoy..."entonces Vicent Forment si no quiere gobernar por qué va a cobrar 3.500 €/mes + pagas? ¿Porqué ha pedido que hayan 5 liberados entre ellos él? ¿Esta es la austeridad? ¿No trabajo y mojo?"
Recuerda que en campaña electoral fuisteis bastante claros y tajantes en estos temas. Y entiende que mucha gente se pregunte porqué habeis hecho lo contrario de la que predicabaís.
Y sé que eres una persona buena y afable y estás saliendo a apagar fuegos que casi seguro tú, no has provocado.

Xavi Alfonso ha dit...

Jo no eixit apagar cap foc, jo tinc molt clar lo que se ha firmat, que era rebaixar de 420.000 en alcaldia i lliberats a 210.000 que es un 50 % i que en ple s'aprovara si son 5 o si son 6, en quant al motiu de que Vicent siga alliberat, es tan facil com que siguent sols un regidor i si vol arribar a poder controlar tot alló que volem, arrivant a les 7 de la vesprada de treballar ho tindria molt complicat, i aixi tot lo que tenim al programa seria molt dificil de poder-lo complir. Tot lo que siga manipular, que se diga que se va omplir les butxaques i totes les tonteries que se buigen dir, les anem a tyindre q'escoltar, tenim 4 anys molt durs i si quant s'acaben penseu que no es lo que volieu de nosaltres ja sabe-ho lo que teniu que fer. Gracies.

Anònim ha dit...

yo tampoco, volvere votar a vicent y mi familia tampoco ni al psoe votare al pp haber si nos saca de esta ruina que tiene el ayuntamien vicent nos defraudu pensabamos que daria su apoyo a pepe pons gracias. carmen de alaquas

Anònim ha dit...

yo estoy indignada no me esperaba esto de vicent que verguenza ya no levotamas mas en mi casa gracias lurdes

Anònim ha dit...

Joder, con los del PP haciéndose pasar por votantes del Bloc. Que pesados!

alaquasera ha dit...

pepe pons: licenciado en economicas y ade a parte de ser licenciado en derecho

elvira garcia: maestra

kien tiene mas capacidad para gobernar un pueblo sumido en la quiebra??

juzguen ustedes mismos!

Anònim ha dit...

Alaquasera... los ministros de agricultura son agricultores? los ministros de sanidad son medicos? los ministros de defensa son militares? los de educación son profesores?... es más teniendo en cuenta la crisis economica (bancaria, financiera) que tenemos desde luego los economistas no tendrian que estar muy orgullosos. Fdo: Un Licenciado en Economía que no me considero economista.

alaquasera ha dit...

me da igual lo q sean los ministros mientras esten preparados y tengan un minimo de conocimientos para llevar las gestiones publicas de un municipio......saber cuando hemos gastado bastante y poner un plan de recortes viable....y la verdad es q me da mas confianza alguien preparado y serio q una profesora....pero bueno!!

el problema es q alaquas pidio un cambio a gritos y vicent ha consentido mas de lo mismo 4 años mas!

Noeconomista ha dit...

O sea, que para ti los profesores no son gente preparada y seria... Saquemos todos a nuestros hijos de las escuelas!!!!

Anònim ha dit...

vicent se ha vendido al psoe si hubiera cumplido lo que dijo de que no iba a apoyar a ninguno de los dos ahora estaria gobernando el partido popular al ser la fuerza mas votada en alaquas y recordarles que el partido popular gano las elecciones cosa que ni elvira ni vicent han conseguido.

alaquasera ha dit...

son preparada y seria para educar....no para gobernar! habra q saber algo de ciencias politicas no? de economia.....de derexo.....algo q tenga muxo q ver con el cargo q vas a ocupar.....algo tan importante como servir a tu pueblo y sobretodo por el compromiso q tiene de "arreglar el merdel".....

lo de q vicent ha traicionado va a salir de todas opiniones!
ahi tengo q darle la razon porq

unos diran q dijo q no apoyaria a ninguno y entonces no deberia de haber apoyado al psoe

otros diran q no ha traicionado porq dijo q "no facilitaria un gobierno del pp" (y con la abstencion hubiera gobernado pons)

entonces como podria no haber decepcionado vicent?

yo personalmente no estoy nada contenta con el resultado! porq no ha cambiado nada en alaquas! una persona del bloc dentro del ayuntamiento no hace nada! al menos haber pedido la alcaldia uno o dos años! de q vale q dejes a los socialistas 4 años mas?

te lo digo yo: joder al resto del pueblo!

alaquasera ha dit...

son preparada y seria para educar....no para gobernar! habra q saber algo de ciencias politicas no? de economia.....de derexo.....algo q tenga muxo q ver con el cargo q vas a ocupar.....algo tan importante como servir a tu pueblo y sobretodo por el compromiso q tiene de "arreglar el merdel".....

lo de q vicent ha traicionado va a salir de todas opiniones!
ahi tengo q darle la razon porq

unos diran q dijo q no apoyaria a ninguno y entonces no deberia de haber apoyado al psoe

otros diran q no ha traicionado porq dijo q "no facilitaria un gobierno del pp" (y con la abstencion hubiera gobernado pons)

entonces como podria no haber decepcionado vicent?

yo personalmente no estoy nada contenta con el resultado! porq no ha cambiado nada en alaquas! una persona del bloc dentro del ayuntamiento no hace nada! al menos haber pedido la alcaldia uno o dos años! de q vale q dejes a los socialistas 4 años mas?

te lo digo yo: joder al resto del pueblo!

alaquasera ha dit...

son preparada y seria para educar....no para gobernar! habra q saber algo de ciencias politicas no? de economia.....de derexo.....algo q tenga muxo q ver con el cargo q vas a ocupar.....algo tan importante como servir a tu pueblo y sobretodo por el compromiso q tiene de "arreglar el merdel".....

lo de q vicent ha traicionado va a salir de todas opiniones!
ahi tengo q darle la razon porq

unos diran q dijo q no apoyaria a ninguno y entonces no deberia de haber apoyado al psoe

otros diran q no ha traicionado porq dijo q "no facilitaria un gobierno del pp" (y con la abstencion hubiera gobernado pons)

entonces como podria no haber decepcionado vicent?

yo personalmente no estoy nada contenta con el resultado! porq no ha cambiado nada en alaquas! una persona del bloc dentro del ayuntamiento no hace nada! al menos haber pedido la alcaldia uno o dos años! de q vale q dejes a los socialistas 4 años mas?

te lo digo yo: joder al resto del pueblo!

alaquasera ha dit...

y q no se engañen los socialistas.......porq el gobierno de alaquas hoy en dia esta formado por "la suma de los perdedores" en las elecciones!

alaquasera ha dit...

y q no se engañen los socialistas.......porq el gobierno de alaquas hoy en dia esta formado por "la suma de los perdedores" en las elecciones!

Anònim ha dit...

No entiendo la polemica, el BLOC-ELS VERDS, ha dicho claramente durante toda la campaña, que ni con su voto ni con su abstencion, permitiria que Pons fuera alcalde y eso es lo que han hecho. No se donde está el engaño.

alaquaser apolitic ha dit...

Si hi han tres partits d-esquerres i nom'es UN de dretes jo em pregunte, te algun merit que entre 3 partits sumen mes vots q nomes 1?

Esta alcaldessa es pensa que els alaquasers som idiotes?

Pep (però de jeroni res) ha dit...

Senyors i senyores de la dreta:A la oposició per la democràcia.

Res més. A la pròxima o anireu on heu estat sempre o guanyareu pèr majoria absoluta, no teniu res a fer en quasi cap lloc si no teniu la majoria absoluta.

Res de res. Si no esteu d'acord, al jutjat, però respecteu, si sou capaços, les regles del joc.

Com deia Maradona..... a ma........

Anònim ha dit...

vicen se a vendido en su entrevista dejo que no votaria a favor de ninguno y en alaquas la gente no quiere a elvira garcia quiere un cambio y recordar que elvira no a ganado nunca unas elecciones el pp popular y pepe pons si y si no fuera por el señor vicent la elvira estaria haciendo sumas y restas a no que han dejado arruinados a alaquas que pena dais y como diria maradona soys boludos al no haceptar la derrota del psoe.......

Anònim ha dit...

Vamos a ver boludo, Vicent en la entrevista dijo que ni con su voto ni su abstención PP Pons sería alcalde, y que Elvira tendría que canviar muchas cosas si querian su voto y eso es lo que han hecho, no permitir que el PP tenga la alcaldia y exigirle una série de cambios al PSOIE para votar la investidura de Elvira.

Anònim ha dit...

entoces la mondejar tiene que dejar su cargo,hay que hacer la auditoria .hay que crear la bosa de empleo porque te recuerdo que esto son algunos de los puntos que hay reflejado en el pacto con elso o no lo has leido lo cumpliran ha porcierto todo lo que pone en el pacto lo llevava reflejado en e su programa electoral el partido popular por que no han pactado co ellos en verde con la elvira acepta la derrota el psoe a perdido las elecciones uy vicent formen se ha vendido por cinco liberados y el seis y por cobrar por no hacer nada y encima ha cogido el prograelectoral del partido popular que verguenza que pasa que el programa electoral de ellos no se lo creiian ni ellos mismos

Anònim ha dit...

Per favor, algú podría explicar un poc més detalladament qué es el que va exigir el Bloc en relació a Isabel Mondéjar? Gràcies.

Raul Mora ha dit...

En el seguent enllaç tens l'acord d'investidura signat per el BLOC-ELS VERDS D'ALAQUÀS:

http://bloc-elsverdsalaquas.blogspot.com/2011/06/acord-dinvestidura.html

Anònim ha dit...

Encara li heu fet un favor a la Mondéjar i tot. Mare meua quina poca vergonya els socialistes. Quina utilització de les institucions més lamentable. I l'opció de buscar-se faena com qualsevol ciutadà normal no la contempla la senyora Isabel? Vergonya, caballers, vergonya. Al final acabarem indignant-se tots i enviant a fer la mà als polítics. AGONIA!

Anònim ha dit...

La cuestión es, ¿Seguirá paseándose por el mercado a las 11 de la mañana?