17 de novembre 2006

ADEU ALS PINS DE LA PLAÇA

Passejant l’altre dia per la Plaça de la constitució camí del centre de Salut, vaig vore que han talat els dos pins que estaven junt al castell d'Alaquàs. Segons he pogut llegir, aquests arbres eren casuarines una espècie de pins però que no fan pinyes. La tala dels pins s’emmarca dins de les obres de reforma del Castell Palau, i s’unix a fets ja denunciats pel Bloc, com el de realitzar un forat de grans dimensions al mur del Castell, per a realitzar una eixida d'emergència de l'edifici o la relització d’un altre forat al mur per a llençar enderrocs de’l obra.

Aquesta excessiva intervenció en’l edifici, segurament s’haguera pogut evitar si el PSOE local no s'haguera “encabotat”, en instal•lar en contra de qualsevol sentit comú, les dependències per a l'Escola Permanent d'Adults Enric Valor.”, a’l edifici més emblemàtic de la ciutat i haguera destinat el Castell a activitats molt més respectuoses amb l’edidici.

Esperem que el proper 28 de febrer, data en la qual està prevista la inauguració de l’edifici, pel president del Govern, José Luis Rodríguez Zapatero, els alaquasers i alaquaseres, no trovem un edifici massa diferent del que hem conegut “tota la vida” i pogam continuar sentint el Castell com a nostre.