11 de novembre 2006

LA LLISTA NEGRA

En els ultims dies s'està parlant molt tant a la premsa com als carrers d'Alaquàs, d'una anomenada "llista negra", en la qual estem tots els que hem signat reclamant a l'Ajuntament una solució per a les voreres de’l avinguda Blasco Ibáñez i l’obertura de la rotonda de Socusa. Moltes dels persones que han signat estan molestes perque ningú des de l'Ajuntament els ha demanat permís per a formar part d’un llistat perquè si ho hagueren sabut abans segurament no haurien signat el document.
Aquest fet no és sinó una mostra més de la forma que te d'entendre el govern, el nostre alcalde, el qual no permet que res estiga fora del seu control i utilitza qualsevol recurs al seu abast per controlar tot el que ocorre al "seu"poble.
Jo tambè he rebut la carta, en la qual el Sr. Alcalde m'explica quines van a ser els actuacións que va a realitzar l'Ajuntament per a solucionar??? aquests problemes i he de pensar que tambè estic a la famosa "llista negra".
La resposta des de l'Ajuntament és que estan obligats a contestar a qualsevol escrit que aplegue a l'Ajuntament, peró jo els pregunte. Perquè no han donat cap resposta a les preguntes presentades pel BLOC respecte als deficiències dels obres del Carrer Major? o Perquè no han donat cap resposta a les mes de 40 mocions que el BLOC ha presentat al ple al larg d'aquesta legislatura?