16 de desembre 2006

PER CANVIAR ALAQUÀS, EL BLOC COMPTA!

Aquesta vesprada s'ha realitzat l'acte de presentació dels candidats i candidates municipals del Bloc , per a les pròximes eleccions municipals de 2007. En la que s'ha posat de manifest que la força del Bloc radica en la seua gent, ja que tal com ha dit el nostre primer candidat a les Corts Valencianes i Secretàri General Enric Morera, "Front a la corrupció generalitzada, promoguda pel PP i PSOE, el Bloc ofereix integritat, democràcia, transparència i bones maneres de fer i d'entendre la gestió pública. El millor dels nostres exemples són els nostres regidors i els nostres alcaldes".

Entre els candidats presentats, he tingut la sort d'estar jo, com a cap de llista del Bloc a l'Ajuntament d'Alaquàs, el que suposa, el tret d'eixida de cara a les pròximes eleccions municipals, una campanya electoral que des del Bloc d'Alaquàs , centrarem en explicar el nostre projecte per al nostre poble, així com a explicar el treball que hem realitzat en aquests últims quatre anys, d'oposició a les polìtiques realitzades pel nostre alcalde Jorge Alarte.

Sense dubte, la nostra campanya serà modesta i sense molts mitjans, (no realitzarem enviaments massius de caixetes de colors, amb globus i adhesius per a convocar els ciutadans als nostres actes com fan altres), per la qual cosa el nostre treball es centrarà en explicar, el nostre projecte per a Alaquàs boca a orella.
Des d'ací vos convide a que participeu en aquest apassionant projecte, aportant-me totes les popostes, suggeriments i crìtiques que considereu, perquè per a canviar Alaquàs el BLOC compta i la vostra col.laboració també.