10 de desembre 2006

TONTO ES EL QUE DICE TONTERIAS

Segurament molts recordareu la frase de la pel·lícula Forrest Gump, en la que el protagonista, afirmava que "tonto es el que dice tonterias", esta és la frase que em va vindre al cap, al llegir ahir el titular del Levante-EMV que deia: El PSPV de València insta al Bloc a retirar las listas en todo el partido judicial para el vuelco en la diputación. Amb esta proposta, per anomenar-la d'alguna forma, el secretari general dels socialistes valencians, contestava a la proposta de Joan Ignaci Pla de cedir un regidor al Bloc si no presentem llista en el cap i casal.


Entre els pobles que formen part del partit judicial de València, es troba el nostre i per tant som un dels pobles dels que segons Rubio, hem de retirar la nostra candidatura municipal per a les eleccions de l'ultim diumenge de maig del 2007 per a integrar-nos com a independents en la candidatura socialista de Jorge Alarte. Segurament Rubio és dels polítics que entenen la política com un joc en el que tot val, amb l'únic fi d'aconseguir el poder, però des del Bloc d'Alaquàs, li demanem prespecte per a tots els nostres militants, que són els que deuen decidir com i amb qui ens presentem a les eleccions i sobretot per a les 620 persones que en les ultimes eleccions municipals, van depositar en l'urna la papereta del Bloc que vaig tindre en honor d'encapçalar.

Si el Sr Rubio està molest amb el seu secretari General, per haver-li impedit que siga el pròxim candidat a l'alcaldia de València a l'imposar a Carmen Alborch com a candidata, crec que el que tènia que haver fet és presentar-se a les primàries del seu partit i no dedicar-se a realizar propostes d'algú "que diu favades", com deia el protagonista de la pel·lícula.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Vicent,si los de el PSOE no se aclaran entre ellos es problema suyo. Vosotros en Alaquàs seguir con vuestro trabajo de crìtica a la nefasta gestión de nuestro alcalde. Que seguro que en las pròximas elecciones vereis los resultados