01 de gener 2007

ALARTE PRIVATITZA L’ESPORT DEL NOSTRE POBLE

Com tots els anys amb el final d'any, va arribar el ple més important de l'any, que no és altre que el de pressupostos. Encara que l'ajuntament, no haja penjat encara en la seua Web, ni la convocatoria ni l'ordre del dia, el ple es va realitzar el passat 28 de desembre i sens dubte el Sr. alcalde no podia haver triat millor dia, ja que sembla que els pressupostos per al 2007 són tota una inocentada.


Els pressupostos ascendeixen a 25.5 milions d'euros, dels quals destaquen 4 milions per a inversions (la meitat que l'any passat), resulta curiós que el PSOE, aprove aquesta quantitat, de 4 milions en inversions, quan una setmana abans anunciara que anava a invertir 6 milions d'euros en instal·lacions esportives (gespa en els tres camps de futbol, pista d'atletisme, pistes de tennis i de padel, una nova piscina infantil etc.….) i veem que no hi ha ni un euro en el pressupost per a aquestes obres. Davant la falta de diners per a poder escometre-les el Sr. Alarte, s'ha tret de la mànega traure a concurs l'execució i l'explotació d'aquestes instal·lacions, amb el que suposadament a “l'Ajuntament” no li costa ni un euro les obres perquè ho paga l'empresa que les realitze a canvi de que aquesta es quede la seua explotació posterior. O el que és el mateix el Sr. Alarte acaba de privatitzar totes les instal·lacions esportives d'Alaquàs.


Malgrat aquestes contínues privatitzacions, no hem d'oblidar que en aquesta legislatura, ja s'ha privatitzat, el servei de neteja viària i la major part de programes de tercera edat, joventut, i serveis socials, el nostre benvolgut alcalde ha aconseguit que el deute oficialment es situe en 21 milions d'euros, o el que és el mateix en el 106% quan el màxim legal és el 110% i la Sr Regidora de economia i hisenda encara té la barra d'enaltir “la excelente gestión económica que ha permitido mejorar los niveles de saneamiento de las cuentas públicas en el último año.”