15 de gener 2007

L'ALQUERIA D'ALÓS I LA RESPONSABILITAT POLÍTICA


Fa uns dies escrivia sobre l'Escoleta Infantil, que l'Ajuntament ha realitzat gràcies als fons europeus en l'alqueria d'Alós, dins del futur (esperem que no molt llunyà) parc del dijous. En el post del passat 5 de gener em preguntava el motiu pel qual l'ajuntament no havia inaugurat ja aquesta dotació pública perquè els xiquets i xiquetes d'Alaquàs pogueren disfrutar d'una educació abans dels tres anys en un centre públic.

El dissabte coneixíem el motiu pel qual l'Escoleta està tancada i no és un altre que per la seua ubicació, a escassos cinc metres de la ronda de circumval·lació, els alumnes suportaràn 30 decibels de soroll per damunt del màxim legal. Aquesta situació és coneguda pels “responsables?” municipals des de juliol del passat any sense que s'haja realitzat res per a esmenar-ho, trobant-nos hui amb l'edifici acabat que ha costat 1.5 milions d'euros i sense alumnes per no poder donar classe a causa de l'excés de soroll que provoca la ronda situada al costat del futur centre educatiu.

No seré jo qui exigisca dimissions per aquesta situació, com han fet altres partits locals, però si que crec que és el moment que el Sr. Alcalde reflexione sobre les persones que li han d'acompanyar en la pròxima llista electoral de PSOE local, ja que la Sr. Regidora d'Urbanisme, s'està cobrint de glòria en les ultimes obres realitzades pel seu departament, reforma del carrer Major, reforma de Blasco Ibáñez i Ausias March, etc.… Si és que els regidors tenen a Alaquàs algun poder de decisió i si no el tenen haurem de mirar més cap amunt a l'hora d'exigir responsabilitats pels errors dels regidors i regidores socialistes.