19 de gener 2007

FÒRUM CIUTADÀ D'ALAQUÀS

Al fantàstic Blog del Fòrum Ciutadà d'Alaquàs,(vos recomane la seua visita diària per saber el que realment passa al nostre poble) els seus responsables estan fent un repàs als que anem a ser candidats a les pròximes eleccions municipals al nostre poble. L'altre dia hem va tocar a mi com a candidat del Bloc Nacionalista Valencià i açó es el que dien:


El Bloc Nacionalistà Valencià ha elegit Vicent Forment com a candidat a l’alcaldia d’Alaquàs per a les pròximes eleccions municipals de maig de 2007. Forment va ser elegit per majoria absoluta per l’executiva local i part de la militància, segons fonts del BLOC. Vicent Forment, exregidor d’urbanisme i actual secretari local del BLOC d’Alaquàs, ja va encapçalar la llista de la coalició Bloc-Esquerra Verda en 2003 aconseguint un important suport social i electoral.

Segons Forment, el Bloc aposta per un canvi polític en profunditat a la ciutat d’Alaquàs en el 2007, per a acabar amb el caos econòmic, que ha provocat la gestió del PSOE durant la present legislatura i a recordat que la ùnica forma d’acabar amb l’actual majòria absoluta del Señor Alarte, es la presència del Bloc a l’Ajuntament la pròxima legislatura.

El candidat del BLOC, ha informat que la seua formació encetarà el procés de redacció del Programa Municipal, en el que s’incorporaran dues qüestions que seran transversals a totes les àrees, que son la participació ciutadana i l’ordenació del territori que han de presidir la nostra proposta programàtica. “Pensem que un municipi –ha manifestat Forment– ha d’ordenar el seu territori, però atenent a les necessitats socials i econòmiques, i sobretot comptant amb la opinió dels veïns”.

Al juliol del 2006, el Bloc feia públic el seu candidat a l'alcaldia d'Alaquàs: Vicent Forment i Legua.Va ser exregidor d'urbanisme, ocupà aquest càrrec després de presentar-se com a independent (de fet ja era militant del Bloc, amb la primera llista encapsalda per Jorge Alarte per a l'alcaldia d'Alaquàs.Després de quatre anys de treball a l’ombra de l'alcalde, el bloc va presentar llista encapçalada per Vicent Forment i no varen traure representació.Forment tenia assegurada la continuïtat com a regidor si haguera continuat a la llista socialista però va prendre la desició d'encapçalar la llista del Bloc que tornava a presentar-se en les eleccions locals del 2003.

Va arriscar el sou de regidor i després no va tindre ni atur pels quatre anys de treball a l'ajuntament.Des d’aleshores, el Bloc ha estat l’únic partit que, sense representació a l’ajuntament, ha treballat durant aquests tres criticant les actuacions que consideraven dolentes de l'ajuntament, fent exposicions, videofòrums, etc...

La seua llavor es pot seguir al llarg dels més de 40 infoblocs que han publicat a la web de l’ajuntament (http://www.alaquas.net/). Aquest mes de desembre passat han presentat el número 45.També han presentat mocions i han fet una sèrie d’activitats culturals, la última el passat dimecres 21 de desembre, on van presentar, junt a Escola Valenciana, el “Llibre Verde del Territori Valencià".

Amb l'ús de les noves tecnologies són els que més s'han mogut:
- La web del partit està allotjada a la del Bloc de tot el país: BLOC ALAQUÀS
- El col·lectiu té un blog pròpi: blog del col·lectiu del Bloc d'Alaquàs
- El seu candidat, Vicent Forment, té un blog personal (al meu pareixer molt interesant i que cal seguir per la quantitat d'informació que està penjant): blog de Vicent Forment

Fa més qui vol que qui pot.

Tindrà fruits la feina d'aquests anys a l'ombra? El resultat el proper maig!