25 de gener 2007

PASSIVITAT MUNICIPAL

L'any 2004 l'Ajuntament d'Alaquàs va aprovar per unanimitat una moció en la qual s'instava al govern local a senyalitzar els diferents polígons industrials, la instal·lació d'un directori d'empreses per a una millor localització de les mateixes, així com el desenvolupament d'una pròpia Web destinada a la promoció de les empreses de la zona industrial d'Alaquàs, dos anys després d'aprovar-se aquesta moció el govern municipal no ha realitzat cap de les accions aprovades pel ple municipal.

Davant d’aquesta situació els propis empresaris de la zona han decidit senyalitzar ells mateixos el polígon industrial, davant la passivitat municipal, aquesta situació és una mostra mes de l'abandó que pateixen els polígons industrials del nostre poble, tal com ja denunciarem des del Bloc d'Alaquàs el passat mes d'octubre.

Aquesta situació demostra una vegada més que el nostre ajuntament solament està preocupat per les grans obres i els grans projectes, però té totalment oblidats els menuts problemes i necessitats de veïns, comerciants i empresaris. Estarà ja cansat el Sr. Alcalde de ser Alcalde del seu poble i solament té temps per a treballar per la seua carrera política.

1 comentari:

Anònim ha dit...

http://compromis2007.bloc.cat