27 de gener 2007

UN COMPROMÍS AMB ALAQUÀS

L’any 2007 es un any decisiu. Els alaquasers i alaquaseres estem convocats al maig a unes eleccions municipals i autonòmiques, i al poble com a la Generalitat, ens juguem molt. Hi ha molt en joc perquè, malgrat que governen partits diferents, en un cas el PSOE i en l’altre el PP, els vicis de govern són molt semblants: la incapacitat per resoldre els problemes quotidians dels ciutadans, la caòtica gestió econòmica.

Trobem la prova d’eixa habitual coincidència al nostre ajuntament, on el PP ha recolzat tots i cadascun dels projectes de modificació del Pla General que ha presentat l’alcalde socialista, sense importar-los l’impacte que els centenars de vivendes tindran sobre el municipi. Encara que puga semblar massa evident, la millor carta de presentació d’un alcalde és la gestió feta. Si l’acció de govern entre els anys 1999 i 2003 va estar raonable, millorable sens dubte, però raonable, no podem dir el mateix de la legislatura que està apunt d’acabar. Molts dels projectes que s’encetaren s’han abandonat i uns altres han anat llanguint, per no parlar de les promeses electorals que, s’han incomplit en la majoria de casos. L’alcalde ha estat incapaç de governar tot i comptar amb una majoria mes que suficient, ha sigut incapaç d’aportar projectes il•lussionadors i fer-ho amb la sensibilitat i el sentit comú que són exigibles. Cap bloqueig de l’oposició ha impedit la tasca de govern de l’alcalde i el seu equip. Tan sols la manca d’idees o de capacitat per portar-les a terme, han ocasionat que durant aquesta legislatura per exemple no s’haja realitzat l’aprovació d’un nou Pla General d’Ordenació Urbana,

Des del Bloc pretenem canviar esta manera de fer política. Tenim un alcalde més preocupat per exhibir-se i fer-se publicitat per ser diputat autonòmic amb l’objectiu de substituir al Pla com a secretari general dels socialistes valencians que per, distribuir i recaptar equitativament els imposts municipals, executar inversions o dissenyar un urbanisme ordenat, equilibrat i al servei dels ciutadans. Tots sabem com li és de difícil dir que NO, però també sabem com li es de difícil complir amb el que ha promés. És l’hora que tot açò canvie, però alerta, el PP no és en absolut cap solució, al contrari, és un perill, com ha demostrat a la Generalitat durant tres legislatures. Per això, des del Bloc d’Alaquàs estem treballant per a encapçalar un projecte real d’alternativa política al nostre municipi.

Esteu tots convidats.