30 de març 2007

SENYOR ALCALDE AHIR NO TOCAVA


Ahir com molts altres alaquasers i alaquaseres vaig assistir a la reinaguració del castell. En general l'obra de rehabilitació em va semblar molt bona, si exceptuem la decisió tantes vegades criticada pel Bloc, de situar la seu de l'escola permanent d'adults "Enric Valor" a les cambres de l'edifici.

Ahir era un dia per a parlar del Castell i gaudir d'ell, però el nostre alcalde va aprofitar l'acte per iniciar la seua campanya electoral i fer el seu primer míting de campanya. El Sr. Alcalde va lloar al President del govern, per haver complit amb la seua obligació de col·laborar econòmicament en la rehabilitació de l'edifici. Però allò que més em va indignar, no sols a mi sinó a molta gent de la que tenia al costat, va ser el relacionar la rehabilitació del Castell amb la seua majoria absoluta, com si tan sols ell i “mi gente” foren els responsables d’aquest èxit col.lectiu.

De la seua afirmació de que pensa en valencià, no diré res, tots vàrem poder escoltar en quina llengua es va dirigir ahir al públic, en la llengua que utilitza en les grans ocasions i la mateixa en la que està editat el catàleg de l'exposició.