11 de maig 2007

15 DIES PER A FER REALITAT EL CANVI


Anit a les 21:30 la gent del Bloc-Verds vam fer cita en la Seu del Bloc al carrer Major per a començar amb força la campanya electoral. Moltes gràcies a tots i totes les que vau vindre, ja sé que un dijous laborable no és el millor dia per a estar fins arribada la matinada recorreguen els barris d´Alaquàs.

Així, després del sopar faixat a la Seu ens dirigirem cap a la porta de l'Ajuntament on vam penjar els nostres primers cartells, i mira que en tenim de cartells! i poc de lloc per penjar-ne gràcies a l'aplicació extricta de la llei electoral per part de l'actual alcalde.

Com molt bé sabreu les campanyes sempre beneficien els partits que disposen d’un pressupost altíssim. El Bloc-Verds no pot fer grans convidades, ni grans despeses, sols podem oferir treball, il·lusió i ganes de canviar la manera de fer política en este poble. Entre l’esforç de tots (militants, simpatitzants, amics i amigues del Bloc-Verds) hem aconseguit dur a terme un programa electoral realista, i no idealista com fan altres forces polítiques.
La gent del Bloc-Verds ens sentim preparats, formem un bon equip, capaç de poder oferir alternatives. Hem demostrat capacitat de treball, hem denunciat les carències, hem proposat millores, hem buscat el diàleg, hem escoltat a tot el món i, el que és més important, tenim un projecte i model de ciutat per a molts anys.
Des d’ací vos demane el vostre suport

A Alaquàs, VOTA BLOC- Esquerra Ecologista del País Valencià
Una abraçada

2 comentaris:

Anònim ha dit...

A vore si aconseguiu entrar que este ajuntament necessita aire fresc amb urgència!!!!

Vicent Forment ha dit...

Eixe ès el nostre principal objectiu per a estes eleccions, l'entrada d'aire fresc a l'ajuntament, amb la vostra ajuda hem de demostrar que hi ha altra forma de fer polìtica.

Vicent Forment