28 d’agost 2007

ABANDONAMENT INTENCIONAT


En els últims temps els parcs i jardins del nostre poble, tenen un aspecte d’abandonament que feia molt de temps no veiem a Alaquàs. La gespa dels diferents parc i jardins creix sense cap control i sense que els treballadors municipals facen rés per evitar-ho.

Com que estes coses no passen perquè sí, sobretot si tenim en conte la professionalitat tant del jardiners municipals, com dels seus responsables directes, alguna cosa deu estar passant per a que els parcs i jardins municipals es troben en este estat tan lamentable.

Crec que ens trobem davant d’un abandonament intencionat per part dels responsables polítics municipals per a justificar la privatització del servei de manteniment de parcs i jardins, com ja varen fer amb la neteja viària, la neteja d’edificis públics, etc. etc. .... i si no temps al temps

Segurament estes son les polítiques socials i progressistes dels nostres governants municipals, la privatització de serveis, a costa d’empitjorar les condicions laborals dels treballadors municipals a canvi de no se sap molt bé que.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Gràcies Vicent per informar-nos