21 de setembre 2007

NOVA TEMPORADA VELLES INSTAL•LACIONS


Demà per la vesprada es realitzarà a les instal•lacions esportives del Terç, la presentació de tots els equips de les diferents categories de L’Escola Municipal de Futbol d’Alaquàs (EMDA CF), a l'acte participaran mes de 300 alumnes dividits en set categories segons la seua edat des de querubins a juvenils, molts dels quals van assolir la temporada passada importants èxits esportius.

La majoria dels alumnes lluiran en la seua presentació les seues noves equipacions i les seues noves botes per a afrontar la temporada 2007-2008, però tots ells continuaran trepitjant amb les seues noves botes, l'antiga terra del camp de futbol, a pesar que el Sr. Alcalde (71.000 €) els va prometre en l'any 2003 gespa artificial i noves instal•lacions.

Però que ningú es preocupe, que tenim unes estupendes maquetes de com van a ser les noves instal•lacions esportives, que casualment es van donar a conèixer unes setmanes abans de les passades eleccions municipals. I mentre la promesa electoral del camp de gespa, realitzada fa mes de quatre anys, segueix sense adjudicar-se i sense iniciar-se el projecte, els 300 alumnes del EMDA poden seguir jugant en “el mejor campo de tierra de la Comunidad Valenciana” com diria el Sr. Regidor d'Esports.