23 de setembre 2007

SOLO ANTE EL PELIGRO


Tots hem vist en innombrables ocasions, com els regidors i regidores socialistes acudeixen en grup als diferents actes públics que se celebren en el nostre poble. Ahir com ja sabeu es va celebrar la presentació de l'Escola Municipal d'Esports d'Alaquàs (EMDA CF) i a diferència d'altres anys no va acudir a l'acte ni el Sr. Alcalde (71.000 €) ni cap regidor socialista excepció feta del Sr. Regidor d'esports Justo Cuellar.

La vesprada no va començar bé per a nostre Gary Cooper particular, primer va haver de comprovar com la presentació tenia que traslladar-se al pavelló del Bovalar, ja que el camp de futbol del Terç tenia més d'un pam d'aigua i era impossible realitzar la presentació.

Però sens dubte el que mes li preocupava (no parava de cridar pel mòbil com buscant ajuda), era que ni el Sr. Alcalde (71.000 €) , ni cap dels seus companys de govern tenien cap intenció d'acompanyar-li en l'inevitable esbronc que s'anava a produir, davant el reiterat incompliment per part del PSOE local de dotar de gespa artificial al camp de futbol.

Sembla ser que la solidaritat i el companyerisme entre els membres de l'equip de govern local a passat a millor vida en aquesta legislatura.