12 de setembre 2007

TRANSPORT PÚBLIC


Com segurament molts sabeu, sóc una d'eixes estranyes persones que no té cotxe ni permís de conduir i per tant els meus principals mitjans de transport són les meues cames i el transport públic.

Ahir dimarts per motius de treball havia d'anar al Parc Tecnològic de Paterna i com si d'unes vacances es tractaren el dilluns a la nit vaig planificar el viatge, sabia que no seria gens fàcil arribar en transport públic, i efectivament així era. Després d'esbrinar que la companyia d'autobusos Edetania, era l'única empresa de transports que arribava fins al Parc Tecnològic, tan sol quedava comprovar horaris, un autobús cada hora des de l'estació de metro d'Empalme, per tant com tenia que estar en el Parc Tecnològic a les 12:30 i l'autobús tarda 30 minuts a fer el recorregut, tenia que agafar el de les 11:30.

En definitiva pera fer un trajecte d'uns deu quilòmetres entre Alaquàs i Paterna, les alternatives que ens dóna el transport públic són, un trajecte d'unes dues hores en tres mitjans de transport distints i un cost de 6,30 euros. Però no ens hem de preocupar de res, que en el 2010 podrem fer els 350 quilòmetres que hi ha entre Madrid i València en unes dues horetes i això si que és preocupar-se pel transport públic i la qualitat de vida de la gent.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Imagine que des d'Alaquàs agafaries almenys tres transports públics diferents.

Una altra prova que jo planteje es anar d'Alaquàs a Silla. A veure si algú es capaç d'oferir-me alternatives que inpliquen un viatje de una hora i mitja?

Anònim ha dit...

volia dir "impliquen" i parle llògicament de transport públic...

Vicent Forment ha dit...

Amic caneu, efectivament de d'Alaquàs vaig agafar tres transports públics.
10:16 Fernanbus fins a la Plaça d'Espanya
10:54 Metro Fins estació Empalme
11:29 Autobús Edetania
12:00 Arrivada al Parc Tecnològic `