23 d’octubre 2007

EN CONSTRUCCIÓ


Han passat ja quasi set mesos des de la reobertura del Castell el passat 29 de març (és que això de ser aristòcrata em fa parlar sempre d'edificis nobles i senyorials), i la pàgina web del Castell-Palau segueix “en construcció”, a este pas els va a costar mes fer la nova pagina web que reformar l'edifici.

Sens dubte una de les formes més econòmiques de promocionar un monument en l'exterior, són les noves tecnologies, però sembla ser que el nostre Ajuntament encara no ho sap, o potser pensa que fer una web sobre el Castell, amb informació sobre la seua història, els seus valors arquitectònics, la programació de les seues activitats, etc.…, és massa “erudit” i va en contra del nou esperit de l'edifici.

Segurament si al Sr. Director de l'edifici el deixaren dedicar-se a allò que s'ha de dedicar i no a estar en rodes de premsa en hotels de la Ciutat de València, o a fer de xofer, les coses serien d'un altra manera.

Seguirem esperant. Mentrestant aquells que vulgueu tindre alguna d'informació sobre l'edifici teniu la possibilitat de consultar la pàgina web de la Direcció General de Patrimoni de la Generalitat Valenciana.

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Si, si, començaren molt fortes amb la web municipal però les actualitzacions "brillan por sus ausencias".
Algú sap a que es dediquen al gabinet de comunicació si no tenim ràdio, si no s'edita La Gaseta (almenys a ma casa no arriba) i si es penja una nota de premsa cada mil?

Anònim ha dit...

Es dediquen a la campanya de Jorge Alarte.

Anònim ha dit...

Pero.....la web ha existido!!! yo recuerdo haber visto una cuando la macro-movida de la inauguracion. Que ha pasado con ella??

Anònim ha dit...

si, per no dir les demés webs que apenes recibeixen actualitzacions.
dona vergonya

Vicent Forment ha dit...

Efectivament la web del Castell estava en funcionament fins a la inauguració de la reforma. Després en lloc de mantindre-la mentre es reformava la nova, directament se la carreguen i prou.

Pel que fa a les no actualitzacions, moltes vegades son totalment intencionades, hui per exemple a les 20:00 hi ha ple convocat, però no han penjat la convocatòria ni l'orde del dia fins al mateix dia a les 14:00 hores pràcticament.

Allò que no els interessa, no es publica o es publica a última hora, quanta menys gent sàpiga el dia i l'hora dels plenaris municipals millor per al govern

Anònim ha dit...

Vicent, si vas al pleno de hoy prodrias contarnos de que se habla. Luego también nos puedes contar como se "portan" el del gorro y su jefe supremo.

gracias.

Vicent Forment ha dit...

L'Ordre del dia de hui es:

1º.- Aprobación del Acta correspondiente a la Sesión celebrada el día 27 de septiembre de 2007.

2º.- Correspondencia Oficial.

3º.- Aceptar la delegación en este Municipio para contratar la ejecución de la obra denominada “Mejora en los Elementos de Evacuación en el Complejo Deportivo el Bovalar” y ratificación del compromiso económico.- Propuesta de aprobación.

4º.- Moción de Alcaldía para la integración de la Ciudad de Alaquàs en la Asociación Internacional de Ciudades Educadoras.

5º.- Modificación de las Ordenanzas reguladoras de Impuestos, y de la Ordenanza reguladora de las Tasas Municipales para el año 2.008.- Propuesta de aprobación.

Demà vos conte com es porten tots.

Anònim ha dit...

Por fin te ha enlazado millor Torrent, ya era hora!
Horta Sud!!

Alaquàs parla... ha dit...

Vos envie l'enllaç a un nou blog al voltant del poble d'Alaquàs.

http://alaquasparla.blogspot.com/

Una salutació
"Alaquàs parla ..."

Vicent Forment ha dit...

Amics d'Alaquàs parla..... tal i com vos he dit al vostre bloc,

Benvinguts a la blogsfera local amb una nova finestra per al debat i l'opinió. Espere que l'aventura siga molt llarga i puga llegir-vos per molt de temps.

Anònim ha dit...

http://www.daclub.es

XARO ha dit...

des de Benicássim , tenim un regidor a l`Ajuntament i voldriem contactar am tú, per fer-te una consulta. El telefon de l´ajuntamente 9640300962, cal preguntar per el regidor del bloc i que truques des de Alaquàs.Salutacións, anim, endavanti VISCA EL PAIS VALENCIA.Xaro