19 d’octubre 2007

SENYORETS


La blocsfera local s’anima i un nou bloc ha vist la llum, es tracta del Blog dels socialistes d’Alaquàs, un bloc en principi del PSOE d’Alaquàs però monopolitzat fins el moment pel portaveu del grup municipal socialista Vicent Soriano.

El Sr. Soriano sembla tindre una obsessió amb el Bloc i els nacionalistes d’Alaquàs, dels tres comentaris que ha escrit fins el moment en dos fa referència a nosaltres, per a parlar del 9 d’octubre i de l’Escola d’Adults al Castell. Al seu article sobre l’escola d’adults, el Sr. Soriano justifica la decisió de l’equip socialista d’ubicar la seu d’este centre educatiu, al principal edifici de la ciutat, amb la demagògia habitual de que la gent que estudia a l’EPA, molta de la qual no a tingut mai l’oportunitat d’estudiar fins a hui, mereix estar al millor edifici del poble, i critica al Bloc d’Alaquàs, per defensar que este no es el millor lloc per ubicar l’escola i garantir la conservació del Castell-Palau.

En principi, estes afirmacions quedarien dins del normal joc de la discrepància política, però clar tractant-se del Sr. Soriano, faltava el seu “toc personal” al que ens te acostumats i afirma textualment “Jo, des d’aquell dia, quan faig referència als nacionalistes d’Alaquàs, em lleve la gorra (o el barret de palla si es l’estiu) en senyal de respecte i acatament a la nova aristocràcia local, als nous senyorets.”

Com es veu que no s’havia quedat prou desfogat, desprès d’este comentari, el Sr. Soriano n’escriu un altre en el que el Bloc d’Alaquàs, ja no critica sinó que “es posa a plorar” , per que el 9 d’octubre no s’ha celebrat a Alaquàs i torna a qualificar-nos com a “Aristòcrates locals” i converteix a Pau Alabajos en “el nebot de no se qui” carregant-se amb la seua gracieta sense gràcia, el treball d’un bon grapat d’anys de Pau al mon de la musica i la literatura.

Per acabar d’arrodonir l’article i desprès de contar-nos una batalleta de fa 13 anys, per justificar la no organització de cap acte per commemorar el Dia Nacional del País Valencià al nostre poble, el Sr. Soriano afirma que, el que escriu aquest article, o siga jo mateix, desconec la decisió, presa fa 13 anys, de no organitzar actes a Alaquàs el 9 d’octubre, per que “l’altre se n’anava a València a repartir llenya i no s’enterava del que passava per ací?”

Des d’ací anime al Sr. Soriano a que quan vulga i com vulga, comparem trajectòries per comparar qui a repartit mes llenya i contra qui, i si vol de pas fem públiques les nostres declaracions de renda i la nostra relació de bens i propietats per vore qui es més senyoret i qui forma part de l’aristocràcia d’Alaquàs o d'Alcàsser en el seu cas.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Vicent, magistral.

Anònim ha dit...

Molt be Vicent. Passat tenim tots i Soriano més que tu i que jo, perquè és més major que nosaltres.
Que vos pareix si parlem del tipet del barret?
Jajaja

Anònim ha dit...

como mola la foto. jajajaja

Anònim ha dit...

ALERTAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!

Un amic socialista m'ha dit que eixe BLOG es una trampa. Volen utilitzar-lo per a controlar la possible gent crítica. Si algú escriu una crítica, intenbtaran averiguar qui es pel número d'IP del seu ordinador. A més de controlar veins crítics, volen saber si algún militant díscolo escriu en contra i "depurar-lo".

Anònim ha dit...

Soriano no vive en Alaquas?

Anònim ha dit...

vicent simplement genial.
crec que el barreter mereix que es coneguen les segues vergonyes, ell en te mes que el Pla,...ia esta be

Anònim ha dit...

A l'anòmim de l'ALERTAAAAAA!
El teu amic socialista no va malament desencaminat...
Crec que Vicent Forment quan ens convidava fa dies a començar a desvetlar els secrets i les artimanyes que s'han cuinat dins de la casa consistorial es referia a accions com aquesta que denùncies al millor blog d'Alaquàs.

Vicent Forment ha dit...

Anònims 1 i 6 moltes gràcies per les vostres paraules.

A l'amic de l'Alertaaaaa, crec que el que dius no es pot fer, com a mìnim a blogger, no se si a wordpress es pot fer, encara que segur que uno que jo me se com a mìnim està intentan esbrinar qui es l'autor o autora de determinats comentaris.

pedro por su casa, el senyor Soriano ja fa anys que viu a Alcasser, encara que per a mi es d'Alaquàs qui viu o treballa a Alaquàs, o millor encara qui vol ser d'Alaquàs.

Vicent Forment ha dit...

Se m'oblidava, això del millor blog d'Alaquàs......

Al enllaços del blog en tens més d'un que si mereix eixe títol.