17 d’octubre 2007

UN ANY I SIS DIES

El dia 11 d’octubre, va fer un any que vaig iniciar este blog, i jo sense enterar-me fins a hui. Estic content perquè s’han complit els objectius que em vaig marcar: “Aquest blog naix amb la voluntat de ser un lloc de reflexió, però sobretot un lloc d'interacció, sobre els problemes d'Alaquàs. Al blog també hi aniré penjant articles , reflexions, comentaris...en definitiva, tot allò que es sol trobar als blogs. I jo què espere? Les teues reaccions, les teues aportacions, les teues crítiques. A Alaquàs hi ha molta faena per fer, i jo en tinc moltes ganes. I tu?”

Durant este any, he penjat 90 entrades (91 amb esta) i el blog ha rebut mes de 9500 visites, però sense dubte el més important son els 142 comentaris que vosaltres heu fet. Gràcies a totes i tots els que seguiu el dia a dia dels meus escrits i gràcies també a tots aquells que m’heu fet suggeriments sobre temes a tractar. I com no, gràcies pels vostres comentaris.

10 comentaris:

Anònim ha dit...

I que compleixca molts més.

Ens pareix un blog encertat i que ens dona altra visió de la vida del nostre poble.

Endavant i felicitats

Anònim ha dit...

FEEEELIIIIICIIIITAAAAAAAAAAAATSSSS!!!!!

Anònim ha dit...

Felicitats Vicent, continua així.

Anònim ha dit...

Encara que no tinga res a veure amb el tema exposat al post, crec necessari fer aquest comentari.
Davant de la dimissió forçada de Joan Ignasi Pla al capdavant dels socialistes valencians, vull exposar una curiositat. El grup mediàtic Prisa, que va posar en marxa el derrocament de Pla partint de filtracions interessades de determinats sectors del propi PSPV, ha dedicat tot un reportatge en el seu periòdic El País a exalçar la figura de Jorge Alarte.
Diu el diari de Prisa que "Pese a ello, es en este cinturón rojo donde los socialistas valencianos conservan Alaquàs, un municipio de 30.000 habitantes, que se ha convertido en el mayor núcleo de población en el que el PSPV-PSOE ha logrado mayoría absoluta, argumento que esgrime su alcalde, Jorge Alarte, para postularse como solución en el próximo congreso ordinario".
Dels possibles candidats a secretari general, el reportatge, titulat "Dotze anys de decadència", no menciona a un altre que a l'alcalde d'Alaquàs. Una curiositat, al menys, sorprenent.

Anònim ha dit...

Vols dir que Jorge Alarte es el responsable de difondre l'escàndol de Pla? Una mica complicat, no?

Anònim ha dit...

Complicat? No s'heu donat compte que Moreno duu amagat al despatx o qui sap on des que va pujar de càrrec per dedicar-se a altres assumptes?
Moviendo ficha sin pararrrrrrrr.
Ay! las tramas, se traman (valga la redundancia) en los despachos a golpe de teléfono y contactos.
Jorge haurà celebrat ben agust el seu aniversari.
Menudo regalo!

Anònim ha dit...

Supose que pot parèixer complicat, però coneixent els mètodes que se gasta no m'estranyaria gens ni miqueta. Quan ell té un objectiu va a per ell pels mitjans que siga. Movent fils....

Anònim ha dit...

Sembla ser que el Moreno i l'Alarte es dediquen a altres assumptes des de fa temps. I jo em pregunte, per què collons hem de pagar-los nosaltres el sou? Que els pague el Psoe!

Vicent Forment ha dit...

Moltes gràcies per les vostres felicitacions i per la vostra participació.

Sembla que entre Pla, Prisa, Garganta profunda i Soriano no vaig a tindre un aniversari de bloc tranquil.

Amic anònim mai sabrem de quina "trinxera socialista" ha eixit la filtració, però sense dubte el tàndem Alarte-Moreno voldrien que el reportatge de EL PAIS no haguera eixit hui. La teua teoria resulta com a mìnim interesant i per tindre en conte.

Respecte a les trames un dia si voleu fem un monogràfic de trames creades al carrer Major 88

Anònim ha dit...

Voleu testimonis de trames morenianas-alarteras?
Jo se més que dits tinc a les mans i als peus.

PD: Heu vist la foto del Levante amb Alarte i amb super Moreno darrere? Diuen per ahi que li agrada poc eixir en la foto o ara que ha pujat de categòria ja li agraden els flashos?