20 de novembre 2007

ZERO "PATATERO"

Els veïns i veïnes d'Alaquàs patim per partida doble la política virtual, tant al govern municipal com al de la Generalitat, estem acostumats a que ens anuncien projectes que mai deixen de ser una maqueta o una campanya de publicitat i que mai es concreten en cap realitat.. Tant en PSOE local com el PPCV ens venen fum i més fum però poques realitats.

A dia de hui podem afirmar que Alaquàs no apareix en cap partida pressupostària del govern de Francisco Camps, el molt il·lustre sembla que no té en compte a Alaquàs ni per a construir el Centre d'Especialitats, ni per a l'ampliació del Centre de Salut, ni per a realitzar el Centre Cultural del Mercat, ni per a comunicar Alaquàs amb metro amb la Ciutat de València i la resta de pobles de l'horta... res de res.

El Bloc d'Alaquàs està en condicions de comunicar-vos que anem a lluitar on faça falta per reivindicar diners per al nostre poble davant la passivitat de l'actual equip de govern municipal. Els nostres diputats a les Corts Valencianes, a més de presentar esmenes al pressupost de la Generalitat sobre aquests aspectes, treballaran dia a dia per a que els veïns i veïnes d'Alaquàs no patim la falta d'inversions de la Generalitat Valenciana i la incompetència del nostre alcalde (71.000 €), mes preocupat en les seues visites a agrupacions socialistes al llarg del país que en visitar les Conselleries per a reclamar allò que ens pertoca.

28 comentaris:

Anònim ha dit...

Un alcalde pot ser es guanye els 71000€ que costa, però evidentment no es fent-se auto-propaganda intentant pegar el bot a la política autonòmica, sinò currant per a que es facen inversions al poble.
Quina vergonya d'alcalde! Tenim el que es mereixem!

Anònim ha dit...

Si tota l'energia que té l'alcalde la dedicara a treballar pel poble en vegada de passejar per la Comunitat amb el fill del Favero, s'ho tindria ben guanyat.
¿Qué passa en una empresa privada si algú que ha de fer una faena es dedica a una altra cosa?

Anònim ha dit...

Tenim un dels millors alcaldes del Pais Valencia i hem de reconeixer que Alaquas es envidiable per molts pobles del nostres voltants. Feu mes oposició d'esquerres i deixeu d'estar al costat del PP que això si que es una vergonya.

Anònim ha dit...

a vore, ja se sabia que en el moment que vullguera pegar el bot, anaba a pasar del nostre poble, que vos pensabeho.

Anònim ha dit...

Dius que abandona el seu lloc de treball per un dia. Segurament era un dia lliure o de vacances (i cada u fa el que vol amb els dies lliures, inclús reunir-se amb companys socialistes d'Alacant, Elx o Sant Vicent del Raspeig, si li ve de gust)

Anònim ha dit...

Ya quisieran otros tener el gobierno municipal que tenemos y todo lo que hacen. Puedes criticar en el texto también al PP, pero el título que has puesto es muy claro y ya no engañas a nadie.

Anònim ha dit...

¿Alaquàs envidiable? Para gustos colores. Prefiero las políticas que hacen otros municipios socialistas de la comarca, sin obras faraónicas ni gastos absurdos. Por lo menos están más en consonancia con las políticas de izquierdas. Las políticas de Alarte me recuerdan a las de Rita Barberá.

Anònim ha dit...

¿Cómo puede haber tanta gente que no ve lo que tiene delante?
http://www.levante-emv.com/secciones/noticia.jsp?pRef=3728_12_372808__Comarcas-Alaqus-arrastra-remanente-negativo-millones-euros-cuatro-ultimos

Anònim ha dit...

Un dia lliure o de vacances? Vinga va. L'Alarte en les seues dos primeres legislatures d'alcalde s'ha caracteritzat per anar en persona a quasi la totalitat d'actes que es feien al poble. Molt bé, d'això es diu treballar pel teu poble. En canvi en esta tercera legislatura no va a quasi ningun acte, simplement no se'l veu quasi mai. Normalment delega en Elvira, Eva o Isabel, quan de tots es sabut que el fort de l'Alarte no ha sigut mai delegar. Això no són invencions, això ho pot constatar tot el món, i de fet d'això se'n raona al poble, no és cosa de quatre il·luminats. Aleshores, on està l'alcalde? No se sap, però no cal ser massa malpensat per creure que està dedicant-se a l'assalt a la secretaria general del Psoe valencià més que al poble. Poble que per altre costat li paga la burrada de 71.000 euros a l'any. Curiós que l'alcalde es puge el sou justament quan sembla que treballa menys pel poble.

Per cert anònim 5, el dia que l'Alarte féu la roda de premsa on anuncià que es presentava a la secretaria general dels socialistes valencians, a la tele vaig poder vore uns quants treballadors de l'ajuntament, majoritàriament assessors. També estaven de vacances? Sabien demanat el dia lliure? estaven treballant per al poble o per a l'alarte?

Vicent Forment ha dit...

Veig que el tema vos interessa i genera debat que es el realment important del Blog, encara que en principi el meu comentari anava principalment dirigit a la falta de compromís del Govern Valencià amb el nostre poble, el que mes heu comentat es la falta de dedicació al poble del nostre benvolgut alcalde.

Anònim 3 dius que hem de fer mes oposició d'esquerres i deixar de estar al costat del PP, que es per a tu fer una oposició d'esquerres, no criticar res del que faça el govern municipal, pel simple fet de que siga del PSOE, les polítiques no son d'esquerres o de dretes per les sigles del partit en el govern, sinó per allò que es fa i crec que el que el nostre Ajuntament està desenvolupant no son polítiques d'esquerres, amb actuacions com la privatització de serveis municipals, malbaratament de recursos públics en campanyes de promoció i publicitat, etc

Anònim ha dit...

por fin estamos en lo debemos de estar
al alarte se la bufa alaquas
no mes vol que fer curriculum
pagat pels alaquasers i alaquaseres.

Anònim ha dit...

Anem a vore Vicent, clar que s'ha de fer oposició pero el que no podeu fer desde el Bloc, es treballar juntament amb la gent del PP que la gent del poble no es tonta i despres vos pasa factura a les urnes. A vore si te traus de una vegada l'espineta que tens clavada desde que ja no eres regidor i fas politica com toca.

Anònim ha dit...

Vicent, sigo la política local desde hace tiempo y para nada se puede decir que vas de la mano del PP. Para nada. Parece ser que la función de alguien del PSOE es meter cizaña y repetir hasta la saciedad que vas junto al PP, cuando se ve a la legua que no es cierto. Si alguien tiene dudas que entre a vuestra web y se deje de chorradas de patio de colegio. Creo que habéis hecho una oposición muy buena durante estos últimos años. Menos mal que estabais los del Bloc porque la oposición del PP ha dejado mucho que desear. Comparto la mayoría de noticias que han salido de vosotros en la prensa o que leo en el forum o en vuestra web. Solo discrepo del tema de la escuela de adultos en el castillo, pero discrepo de muchas más cosas del PP o el PSOE. Te recomiendo que pases de algunos de los comentarios que te están haciendo. Por suerte tengo amigos y familiares de todas las tendencias políticas y nunca nadie ha dicho nada de que PP y Bloc vayan juntos. Solo es una invención de alguien con ganas de fastidiaros. Además suena gracioso que alguien del PSOE de Alaquàs con las políticas que están haciendo os acuse de lo que os acusan. Manda huevos.

Anònim ha dit...

En política qui no té arguments per criticar practica la difamasió i l'atac personal. Algú del Psoe local practica les dos. Repetix alguna cosa moltes vegades que al final es convertirà en veritat.

Salutacions i ànims.

Anònim ha dit...

Forment, has dit que "el meu comentari anava principalment dirigit a la falta de compromís del Govern Valencià amb el nostre poble" i titules "Zero Patatero", que no, que no enganyes a ningú. Et pot saber molt mal anar de la mà del PP (o parèixer-lo) o no haver sigut capaç de treure ni tan sols un regidor. Però la realitat és la realitat i el poble s'adona.

Vicent Forment ha dit...

Amic Alaquasero, evidentment la realitat es la que es, faltaria. Encara estic pegant-li voltes al titol "Zero patatero", per veure la crítica al PSOE. Tal volta deuria dir " Zero inversions de la Generalitat a Alaquàs" o tal volta qualsevol paraula amb la "Z" ja es exclusiva del PSOE.

Respecte a la trajectòria del Bloc d'Alaquàs i la seua tasca d'oposició tan sols et remet a la nostra web www.blocalaquas.org. per a que pugues llegir les nostres propostes i les nostres crítiques.

Anònim ha dit...

Llegir? eixe tio no llig, es limita a repetir el mateix com un lloro

Anònim ha dit...

Qui diga que el Bloc va a la ma del PP deuria de donar arguments, i no repetir-ho sense cap tipus de raó.
Per repetir-ho no faràs que siga veritat amic ;)

Anònim ha dit...

Amic socialiste (et digues alaquasero o anònim cosa que fa igual perquè eres la mateixa persona), ja que sembla que saps molt de les polítiques esquerranes del Psoe d'Alaquàs, ens podries anticipar quina és la pròxima privatització que farà l'ajuntament. Si el Bloc critica eixa possible privatització, farà política de dretes? Il·lustra'ns per favor!

Anònim ha dit...

UIII....UIII...UIIII...EL QUE SE PICA AJOS COME JAJAJAJA

Anònim ha dit...

Algun argument més?

Anònim ha dit...

Si alguien en este dichoso pueblo quiere saber las políticas que hacen Alarte y los suyos en Alaquàs, lo único que tiene que hacer es preguntar a cualquier trabajador del ayuntamiento lo que está ocurriendo allá dentro. Tan fácil

Anònim ha dit...

Eso, eso, que pregunten, y que pregunten por Forment también. Que ya no engañáis a nadie.

Anònim ha dit...

Al del comentario anterior como trabajador del Ayuntamiento y por tanto ex-compañero de Vicent Forment, solo quiero decirte que durante los cuatro años que fue concejal, tuvo un exquisito comportamiento con todos los trabajadores de la casa. Ya se le podían parecer aunque fuera minimamente la mayoría de los actuales concejales del equipo de gobierno municipal.

Anònim ha dit...

Uffff ara va a resultar que tots els regidors son pesims...Mira que al poble li agrada equivocarse i votar-lis una legilastura darrere altra.

Anònim ha dit...

No te jode y Rita Barbera también gana en Valencia y no por eso es buena. Además aquí no se hablaba de eso, porque concejales habrá buenos y malos como en todas partes. Aquí se comentaba el trato que reciben los trabajadores del ayuntamiento por parte de sus jefes.

Anònim ha dit...

Vamos, vamos esto vuelve a ser el Tomate!!...Cuentanos que Concejales tratan mal a los trabajadores?

Anònim ha dit...

Vicent, veig que has millorat prou el blog, la imatge, els enllaços. I has augmentat molt els comentaris, una pena que la majoria siguen per a rebentar-te el blog.

ànims