18 de desembre 2007

LS XIKTS DL KSA PDEN NVIAR L KRTA LS REIS DS D L TL MBL *


*(Els xiquets de la casa poden enviar la carta als reis des de'l telèfon mòbil)

Fins a no fa molt de temps l'únic mòbil que el menuts de la casa coneixien era aquell aparell que es penja al bressol per a distraure'l mentre està despert, per a que puga jugar i fer exercici intentant agafar-lo. Però el nostre benvolgut Ajuntament sembla que vol ser el mes modern de tots els moderns, i enguany els xiquets i les xiquetes del nostre poble poden enviar la carta als reis mitjançant el telèfon mòbil, encara no se si poden utilitzar el mòbil dels seus pares, mares, germans majors, etc. o es necessari que tinguen un mòbil propi per a poder rebre enguany la visita de ses Majestats D'Orient la nit del 5 de gener.

Em sembla vergonyós que en Nadal, moment en el que els governs progressistes haurien de fomentar la contenció del consum i dels recursos, fomenten l'us del mòbil i que les multinacionals telefòniques es facen encara més milionàries. Peró encara resulta mes abominable i contrari a qualsevol projecte educatiu, de ciutat educadora, de ciutat dels xiquets, etc, fomentar que els xiquets i les xiquetes més xicotets (que són els que fan carta als reis) utilitzem el mòbil.

L'us abusiu del mòbil cada vegada provoca més problemes i animar als xiquets a utilitzar-lo no és propi d'una administració, i molt menys d'una administració progressista. A banda que fomentar l'us del mòbil, en general, no és una bona política. Es completament irresponsable, no es mirar pels interessos de la gent sinó de les empreses de telefonia.

L'us abusiu del mòbil està provocant problemes als instituts, als coles, etc, i ja comença a haver alertes de científics sobre les repercussions per a la salut.

L'Ajuntament d'Alaquàs no te molt clares les seues prioritats, en lloc d'actualitzar les webs municipals per a que siguen útils permetent que els veïns i veïnes puguen realitzar gestions des de casa, sembla que ara fomentar les noves tecnologies es fer que els xiquets utilitzen el mòbil.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Vicent, totalment d'acord amb tú, l'ajuntament només pensa en inaugurar coses noves i no mantindre les que ja té.
La idea de l'accés per mòbil a la Carta dels Reis ha de ser d'una ment brillant, molt brillant jejeje

Anònim ha dit...

El que passa es que l'Ajuntament està completament desnortat. Alarte, torna a l'alcaldia o deixa pas però aquest desgovern es molt greu.

Elvira pren l'alcaldia i ensenya als teus companys algunes coses sobre les ciutats educadores.

Anònim ha dit...

Quin destrellat fomentar l'ús del mòbil als xiquets ! És que no saben en l'ajuntament els problemes que hi ha amb els mòbils a les escoles i als instituts?

Anònim ha dit...

A mi me preocupa más los problemas de salud sobre los que ya están advirtiendo los médicos. Algunos derivados de los propios móviles y otros de las antenas. Fomentar que los niños pequeños ya los utilicen significa crear artificialmente la necesidad de aumentar el número de antenas y, por tanto las radiaciones.

Anònim ha dit...

Que te que dir ara el del barret d'aquesta barbaritat?

Anònim ha dit...

Yo me quedaría también con otro concepto. El que muy bien ha expresado Vicent Forment en el título de este mensaje. Una carta a los Reyes escrita por los niños desde el móvil sería algo así como:

"Krids Ryes, Kiero 1 pc + 1 usb + 1 mp3".

Sabemos que las nuevas tecnologías están avanzando a gran velocidad en algunos frentes y que eso tiene cosas buenas pero otras nefastas. Por ejemplo, los adolescentes apenas hacen uso correcto del lenguaje. Por eso, si bien no podemos cerrar los ojos ante esa realidad, tampoco está bien que se fomente desde las instituciones públicas.

Anònim ha dit...

Cada dia estàs mès encertat, Vicent. I cada dia els del meu partit a Alaquàs (a eixos que sempre he votat) fan coses més lluny de mi, del model de vida que jo sempre he defensat.

No sé si es que el recanvi generacional al PSPV del poble ha suposat l'arribada d'un fum de gent sense ideologia o és que realment a l'ajuntament ja no saben per on van.

Deurien recordar que els hem votat per a que gestionen el poble en un projecte, no per a que vagen cadascú a la seua.

Anònim ha dit...

Y encima, lo más ridículo de este tema es que ese sistema JAVA no funciona muy bien.