20 de febrer 2008

ENS REPARTIREM LES SOBRES?


Estem a menys de 24 hores per a l'inici de la campanya electoral, i encara que semble mentida encara no tenim cap comunicació de l'Ajuntament, com a representant de la Junta Electoral, ni dels espais instal·lats al nostre poble per a fer publicitat electoral ni de la distribució dels mateixos, entre els diferents partits i coalicions que ens presentem.

La veritat és que després de l'experiència de les últimes eleccions municipals i autonòmiques, no espere que esta vegada es faça un repartiment just i equitatiu entre les diferents opcions polítiques que ens presentem a les eleccions generals del proper 9 de març, i mes després de saber (no per una comunicació oficial, sinó per una telefonada a l'Ajuntament per saber com estava el tema) que hui dijous es reuneixen els portaveus municipals del PSOE i el PP, per a parlar-ne i fer la distribució dels espais, tota una mostra de participació i de respecte a les minories.

Espere amb impaciència la notificació dels acords de la reunió, segur que no em defrauden.

15 comentaris:

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Per favor, insults masclistes no. Vicent esborra eixe primer post, please.

Vicent Forment ha dit...

Per favor,no m'agrada eliminar comentaris, mireu les paraules abans d'escriure.

Anònim ha dit...

Al final vos deixen pegar cartells o què. Quants cartells vos deixa pegar l'Alarte per panell 1 o 2?

Anònim ha dit...

Aquest escrit ha estat suprimit per l'administrador del bloc.

Anònim ha dit...

Torne a fer la pregunta, com heu quedat amb això dels cartells? En les locals em contàreu que eixíeu a dos cartells per panell triangular i que en els altres no en podíeu posar, que eren tots per al psoe i PP. Com heu quedat?

Vicent Forment ha dit...

De les tres cares dels triangles per a publicitat electoral, una cara es per al PSOE, una per al PP i l'altra per a repartir ente EU, el BLOC-Iniciativa-Verds i el partit de Rosa Diez

Anònim ha dit...

i els que són d'una cara sola com el de la porta de la policia, és per al psoe en esclusiva com en les locals?

Vicent Forment ha dit...

Els 7 cartells de lliure expesió queden repartits 3 per al PSOE, 3 per al PP i l'altre (en l'arbereda), per a la resta de partits.

Anònim ha dit...

Vamos que el sinyor alcalde se queda amb el de la porta de l'ajuntament que és el millor. Quin morro. Abans d'unes eleccions tots el partits hauríeu de ser iguals, independentment dels resultats passats.

Jo passaria del que vos diga l'alcalde i clavaria cartells en tots els de lliure expressió. No sé si corregueu algun "perill", però jo ho faria.

Que tingueu sort.

Anònim ha dit...

Vicent, dius que de les tres cares dels triangles una és per al PSOE, l'altra per al PP i l'última a repartir entre el BLOC-Iniciativa-Verds, EU i el partit de Rosa Diez,
però voldràs dir entre aquests tres partits i la resta de partits que es presenten a les eleccions, no?

Vicent Forment ha dit...

Amic Anònim, segons la notificació del secretari de l'Ajuntament, com a representant de la junta electoral, el tres partits que poden enganxar cartells en eixa tercera cara, son Bloc-Iniciativa-Verds, EU i el partit de Rosa Diez, la resta de partits no han demanat espais a la Junta Electoral i per tant no tenen dret a pegar cartells.

Anònim ha dit...

i què passa si en peguen, perquè jo n'he vist d'altres partits: CV, PSD, algun partit de verds. Existeix alguna penalització?

Vicent Forment ha dit...

La veritat es que em sembla bé que els altres en pengen, de fet no anem a tapar-li cartells a ningú, ni molt menys anem a denunciar-los.

El que si que resulta curiós es que sigam els partits que tenim menys espai, els que "cedim" espai als altres i els majoritaris no siguen capaços de fer-ho.

Anònim ha dit...

Teniu poc espai per a ficar cartells els minoritaris i encara així vos sobra perquè he vist que estan pràcticament buits. Efectivament tot es decideix entre PSOE i PP.