07 de febrer 2008

FÒRUM CIUTADÀ

Molts de vosaltres recordareu que uns mesos abans de les eleccions municipals del passat mes de maig, l'equip de govern socialista tenia previst convocar la tercera edició del Fòrum Ciutadà, continuant amb la tradició de les dos anteriors edicions, el PSOE local pretenia convocar-lo amb una intencionalitat clarament electoral, en plena precampanya.

Davant aquesta situació, des del Bloc varem denunciar aquesta convocatòria, i varem rebre com a resposta del Sr. Alcalde una moció en la que s'afirmava "Esta iniciativa ha venido sufriendo el ataque sistemático del Partido Popular y del resto de fuerzas políticas sin representación municipal, por cuanto no comparten la concepción de un Gobierno participativo y abierto".

Aquesta moció d'Alcaldia va ser reconvertida en una carta que varem rebre totes les persones que havíem participat en les anteriors edicions del Fòrum Ciutadà, en la que s'anunciava que "Para proteger este importante proceso participativo del discurso demagógico y electoralista practicado por la oposición, que ha pretendido despreciar y minusvalorar el esfuerzo de numerosos colectivos ciudadanos implicados en el Foro..." i s'ajornava la convocatòria del Tercer Fòrum Ciutadà al mes d'octubre de 2007.

Han passat ja quasi cinc mesos des de la data anunciada i res es sap del Tercer Fòrum Ciutadà d'Alaquàs, segurament al no poder utilitzar-lo electoralment el govern municipal socialista, ja ha perdut tot l'interès en aquest procés de participació ciutadana.

Un projecte mes per al que passa el temps sense que es pose en marxa, com la reforma dels Barris de l'Olivar i Los Faroles, el Centre Cultural del Mercat, les instal·lacions esportives municipals, la reobertura de Ràdio Alaquàs, l'aprovació dels pressupostos de 2008........

Crec que la paràlisi que patix el nostre ajuntament no està tan sols provocada per la delicada situació econòmica.
Sr. Alcalde com a veí d'este poble li demane que torne a fer-se càrrec de les seues obligacions com a Alcalde o com a mínim que delege i els altres 12 regidors i regidores tinguen capacitat de decidir per que el nostre poble no patisca més està falta de govern en la que ens trobem en esta legislatura.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

prometre és fàcil, complir ja és més complicat.

Però com la gent tenim mala memòria i després no exigim res...

No està mal que algú recorde els terminis: el fòrum havia de reemprendre's a octubre, la ràdio també, i ja estem a febrer...però ni una cosa ni l'altra, ni pareix que vagen per ahí els tirs

Anònim ha dit...

Eixa carta no arribà a tots els que havíem participat en el fòrum. A mi no m'arribà, però perquè sabien que jo no sóc de la corda del Psoe ni molt menys. En canvi a ma tia que sí que la consideren més propera al partido sí que li arribà. Ella me l'ensenyà i vaig flipar en colors. Quin morro

Anònim ha dit...

Estoy totalmente de acuerdo, y pienso que no es que se debia de hacer foros ciudadanos en fechas no electorales, si no que se debía de formar una mesa permanente de debate, creo que se denominan assablea vecinal, si no recuerdo mal la ley recoge este tipo de organismo para poblaciones con gran número de población.

Fdo: No me conformo.

Anònim ha dit...

"No comparten la opinión de un gobierno participativo y abierto".

JAJAJA ME PARTO. ESO ERA UN CHISTE DE MORENO Y ALARTE?