14 de febrer 2008

INFORMACIÓ I SMS


Pràcticament totes les setmanes rep via sms, informació sobre activitats realitzades per l'Ajuntament, si no recorde mal en les últimes setmanes he rebut informació sobre la programació de cinema i el mercat de l'estudiant , però tots els mesos tire a faltar un sms en el que l'Ajuntament m'informe del dia i hora que es cel.lebra el plenari municipal.

Segurament el Sr. Alcalde no te molt d'interès en que els veïns i les veïnes del seu poble, siguen coneixedors del que fan els 21 regidors i regidores del seu poble, i prefereix que la informació no els arribe de primera mà i en directe, sinó preparada i edulcorada pel "sempre imparcial", gabinet de comunicació municipal.

Per als que tingueu temps i ganes vos informe que hui dijous 14 de febrer a les 20 :00 hores es celebrarà el plenari municipal per aprovar entre altres temes el pressupost municipal per al 2008, un pressupost amplament explicat, entre la ciutadania per a que tots i totes poguérem conèixer en que es gasten els postres diners i poguérem fer propostes.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

M'han dit que no et deixas veure últimament pels plens, ara ja se perqué.

Anònim ha dit...

Com i quan s'avisa dels plens? Jo no he anat mai, com hem puc informar?

Vicent Forment ha dit...

Anònim 1, efectivament a alguns dels últims plens no he pogut anar per no saber el dia i hora.

Anònim 2 normalment el plenari ordinari sol ser el darrer dijous de cada mes a les 20:00 hores, i normalment "s'avisa" en la web encara que moltes vegades penjen la convocatòria el mateix dia.
Si vols anar a el próxim, l'alcalde anuncià que el pròxim serà el 28 de febrer el el Castell i s'aprovarà el nou PGOU.