27 de maig 2008

UN ANY DE GOVERN PERDUT

Ja fa un any de les eleccions municipals i, per tant del nou govern municipal del PSOE a Alaquàs. I si he de fer una valoració d’este temps, em vénen al cap paraules com paràlisi de govern, inexistència d’actuacions municipals, falta d’il·lusió, i caòtica situació econòmica.

He intentat fer un esforç per trobar accions a la nostra vila durant este any de mandat. Vull convidar-vos a fer este exercici: voreu com vos endureu la mateixa sensació que jo. I és una llàstima. No ens podem permetre el luxe de deixar passar el temps amb l”anar fent” o el ja “ho farem”. El temps és or i l’acció és vital per no perdre el carro de projectes importants que, en estos moments, estan damunt la taula.

Qüestions com les reformes de Los Faroles, l’Ave Maria, el Barri de l’Olivar, l’Avinguda del País Valencià, etc... estan paralitzats, mentre el sr Alcalde es dedica a passejar al llarg i ample del país en la seua campanya de promoció personal per optar a la secretaria general dels socialistes valencians.

Però el mes greu de tot no és que l’alcalde no estiga complint amb les seues responsabilitats, el mes greu és que damunt és incapaç de delegar en la resta de regidors i regidores de l’equip de govern, provocant una paràlisi municipal alarmant. Encara que després de conèixer les gestions realitzades pel regidor de comerç amb els venedors del mercat municipal, ja no se si l’alcalde no delega perqué no li monten més lios.