02 de juny 2008

EXPOSICIÓ DEL PGOU: UNA BROMA DE MAL GUST

El dissabte al matí vaig anar a la inauguració de l’exposició suposadament informativa del nou pla general d’ordenació urbana del nostre poble, aprovat inicialment el passat 28 de febrer pel PSOE i el PP local.

Per als que no l’heu vist, que segur que sou la majoria, el dissabte no érem més de 30 persones, dir-vos que l’exposició del nou PGOU està formada per 4 vídeos (felicitats a la productora per treball), un plànol i 5 o 6 fotografies aèries del poble.

Dels 4 vídeos que conformen l’exposició 3 expliquen l’evolució històrica del municipi fins arribar a la situació actual i 1 suposadament ens explica les propostes recollides al nou PGOU. De les propostes d’este vídeo, la majoria no son noves i ja formen part de la normativa urbanística hui en dia en vigor al poble, actuacions com el carreró de l’església, l’ampliació de les instal.lacions esportives del Terç, el Parc del Dijous, la reforma de la plaça del Santíssim o el centre Cultural de l’Olivar, no són novetats del Nou Pla General, simplement són actuacions pendents no desenvolupades pels responsables municipals.

Els que esperàveu la inauguració de l’exposició per conèixer quina va a ser “la nova Alaquàs”, no trobareu la resposta a la vostra pregunta, tan sols trobareu uns vídeos molt ben fets (segur que gens econòmics) i amb absències que resulten curioses, sembla que tot allò realitzat la legislatura 1999-2003 es va realitzar a soles.

De tota manera vos convide a que aneu a visitar-la i comproveu per vosaltres mateix com una vegada més l’equip de govern desaprofita una nova oportunitat per informar del que realment representa el nou PGOU per al futur del nostre poble.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Alaquàs parla... ja no parla, se tanca la paradeta.

Vicent Forment ha dit...

Espere que tan sols siga un "tancament" tècnic.

Dewi ha dit...

Parece ser que no es un problema técnico, es en serio que han cerrado la paraeta.

Anònim ha dit...

Una mes, del nostre molt honorable, excelentisim, il.lustrisim alcade