30 de juny 2008

PGOU 2008: OBLITS INTENCIONATS?


Repassant la documentació del PGOU podem veure com el sòl agrícola no urbanitzable pràcticament desapareixerà al nostre poble, una vegada estiguen desenvolupades totes les unitats d'execució que marca el nou pla, tan sols conservarem una part d'horta a l'altra part de la Ronda Est, en el triangle que forma el nostre terme junt als de Xirivella i Picanya i un xicotet tros de terreny des del cementeri fins al final del terme mes enllà del barranc.

El mes curiós del tema és que esta segona part de terreny, suposadament rústica, està ja en part ocupada pel polígon Mas del Jutge de Torrent, sense que el nostre Ajuntament faça cap referència al Pla General sobre aquesta situació.

Sabrà la Sra. Regidora d'Urbanisme de l'existència d'estes naus industrials torrentines, en sòl rústic del nostre poble? S'ha mantingut (després de la legislatura 1999-2003) algun contacte amb l'Ajuntament de Torrent per sol•lucionar aquesta situació? Perquè no es fa cap referència a l'existència d'estes edificacions en el PGOU 2008? Són preguntes que farem a l'Ajuntament i que esperem tinguen una resposta diferent a les que hem fet fins ara.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Quan esta l'alcalde al poble?

71.000 per a que?

01 JULIO 20h00 Charla en la Agrupación de Cullera
.
02 JULIO 20h00 Charla en la Agrupación de Sueca
.
02 JULIO 22h15 Cena/Encuentro en la Agrupación de Oliva
.
03 JULIO 19h30 Coloquio con los militantes de Puçol