14 de juliol 2008

EL NOU PLA GENERAL: EMPRESARIS I BARRACONS


El passat divendres 11 de Juliol a les 13:30 hores, el Sr. Alcalde va convocar un plenari extraordinari, per ampliar el termini d’exposició pública del nou Pla General d’Ordenació Urbana d’Alaquàs fins al 30 de setembre de 2008.

Aquest acord que en principi deuria ser una bona notícia, donç facilitarà que més gent puga conèixer el PGOU i per tant fer les seues propostes per a millorar-lo, be provocat per l’oposició (al meu parer un poc tard) que el Pla està tenint entre els empresaris afectats per la recalificació de part del polígon del Bovalar d'industrial a residencial.

L’Ajuntament intenta ara aplegar a un acord amb els empresaris afectats, un acord que resulta pràcticament impossible, donç els empresaris es negen en redó a la recalificació i l’Ajuntament no pot aprovar un PGOU que vaja en contra del concert previ ja aprovat per l’Ajuntament. El que realment resulta incomprensible ès que ens trobem ara davant aquesta situació quan les dos parts han tingut huit anys per a sentar-se davant una taula i intentar aplegar a acords.

Però sense dubte allò més preocupant són les conseqüències que comportarà l’ampliació del termini d’exposició pública i per tant l’endarreriment de l’aprovació definitiva del PGOU, que difícilment podrà fer-se abans de que acabe l’any. Per tant l’Ajuntament no disposarà dels terrenys necessaris per a la construcció del Col·legi Ciutat de Cremona, per a poder cedir-los a la Conselleria d’Educació i per tant els xiquets i xiquetes continuaran sense un centre en condicions rebent les seues classes en barracons fins a no sabem quan.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Per cert Vicent! estan fent obres en eixe solar,si veus noticia, !barri La Purissima! apareix un cartell prohibint el acces a veìns,jejejeje,si t'enteres per a que son mos ho expliques, gracies.

Anònim ha dit...

Vicent, un post valent, inteligent i que, de forma molt clara, ens explica a tots el que està passant.

Vicent Forment ha dit...

Això ho pague jo!. Les obres estan fent-les al solar de l'antic cementeri, per a poder ficar nous barracons per al Ciutat de Cremona de cara al proper curs.

Anònim ha dit...

La llàstima és que els serveis sempre van per darrere i els que estan perguem en tot açò són els alumnes del Cremona.
Moltes paraules boniques per part dels polítics de torn, però un any més sense escola.
Va a parar l'Ajuntament la construcció en Alaquàs un any?
Com els menuts no protesten...