01 d’octubre 2008

ALCALDE A MITJA JORNADA.

Després de les últimes notícies aparegudes a la premsa, en les que el nou Secretari General dels socialistes Valencians i Alcalde d'Alaquàs a temps parcial Jorge Alarte, manifesta que no pensa renunciar a l'alcaldia, vos reproduïsc unes declaracions realitzades per l'Alcalde socialista d'Elx, el passat 12 de setembre, respecte a la compatibilitat de ser alcalde i Secretari General.

El alcalde de Elche y secretario general del PSOE ilicitano, Alejandro Soler, descarta de manera "irrevocable" presentarse a la elección para asumir el cargo de secretario general de los socialistas valencianos, pese a las presiones que sigue recibiendo en este sentido, tanto de Valencia, como de Madrid. El cargo de alcalde de una ciudad, a juicio de Soler, es incompatible con el de desempeñar el cargo de secretario general del PSPV, apuntando en este sentido que candidatos como Jorge Alarte, alcalde de Alaquàs, o Ximo Puig, primer edil en Morella, tendrían que dejar sus cargos institucionales si accedieran finalmente a la secretaría general del partido en la Comunidad Valenciana.

"Tendrían que dejar la Alcaldía, porque puntualmente se podrían compatibilizar los cargos, pero es inviable que un alcalde pueda llevar la secretaría general del partido en la Comunidad Valenciana. En ambos casos, si no inmediatamente, tendrían que dimitir a medio plazo", señaló el alcalde ilicitano, para quien esta circunstancia reconoció que ha pesado a la hora de descartar presentar su candidatura.

29 comentaris:

Anònim ha dit...

Qualsevol deixa 72.000 euros per no estar mai o quasi mai al poble.

Anònim ha dit...

les persones honestes sí que ho fariem, supose que encara n'hi ha gent amb un mínim de decència, si no estan en primera línia de la política serà perquè no les votem

Anònim ha dit...

AYYYY COMO OS GUSTA CRITICAR SIN SABER LAS COSAS....

Anònim ha dit...

En el levante de hui apareix que la Alcaldesa de Aldaia i la de Picassent s'han congelat el salari. Xé com el nostre alcalde.....!!!!

Anònim ha dit...

Ayyyyyyy como nos gusta criticar sin saber las cosas!!!!! Ara resulta que no es veritat que cobre 71.000€ d'el seu poble, quant la tengut abandonat un any fent campanya per al PSPV i tampoc es veritat que vaja a cobrar dos sous " un de secretari general i altre d'alcalde" si li pareix poquet que el façen portaveu de les corts i aixina tindra tres sous, a quin mes fluix q'els altres.

Anònim ha dit...

ILUSTRANOS SOBRE LAS COSAS QUE NO SABEMOS

Anònim ha dit...

Aixo ho pague jo, crec que t'has equivocat i molt...Igual mes d'un hauria d'aprendre un poquet del nostre alcalde. O es que tambè vos pareix mal que deixe de cobrar el sou d'Alcalde?.

Anònim ha dit...

Propose a Vicent Forment com a cap de comunicació de JAG perque publica mes post de JAG que la web del socilistes d'Alaquàs.

Anònim ha dit...

http://www.lasprovincias.es/valencia/20081003/politica/alarte-renunciara-dedicacion-exclusiva-20081003.html


LLEGIU ABANS DE PARLAR, PER FAVOR...

Anònim ha dit...

No la claveu mai.

Anònim ha dit...

Perdoneu, jo lleig abans de parlar,la noticia de que deixa el sou d'alcalde ha eixit avui i jo escric sobre la noticia de dimecres, aon deia que no deixaba el lloc d'alcalde, per lo tant se suposava que cobraria dos sous,i aixo de que no la clavem mai, a vore si no es de veres que se apuja el sou un 41% per a dedicar-ho a fer campanya de secretari general, o que les obres d'el olivar, los faroles no se estan fent,o que les instalacions esportives estan sense fer, o que se gastaren vora 300.000€ en la inaguració de Blasco Ibañez. moltes promeses pero de Forment ni un grá, açi eventos e inaguración com fa Camps a València.

Anònim ha dit...

Ah! i per cert aixo de que volguerem ser com el nostrre alcalde, jo segur que no! Perque "presuntament"tratar malament als treballadors d'el ajuntament que no estiguen d'acord amb mi no ho faria, privatizar els serveis socials i la gestió del sport tampoc ho faria. Tots no volem ser com Alarte.

Anònim ha dit...

Ara renuncia? Quan fa any i mig que no li hem vist el pèl? Després d'haver estat cobrant per una dedicació exclusiva que ha sigut FALSA durant un any i mig?

Sí que sabem les coses que critiquem, no som endevins com algun anònim, però sí que sabem que hem estat any i mig pagant un alcalde que no ha existit només que en les fotos.

Ara qui ens torna els diners per un servei que hem pagat i no ens han donat?

Anònim ha dit...

Nop, aquí han hablado antes de que saliera la noticia en Las Provincias. Así es difícil llegir antes de hablar algo que no estaba publicado.

Saludos

Anònim ha dit...

Eso, eso QUE NOS DEVUELVA LA PASTA DEL ÚLTIMO AÑO QUE NO HA ESTADO tal y como él mismo ha reconocido.

Anònim ha dit...

Algú molt proper a Jag seràs per a saber les coses abans que isquen a la premsa.

De totes maneres Jag ha fet el més normal, cosa que és destacable, després d'abusar (71.000 leuros per a no estar) durant vora any i mig.

Anònim ha dit...

Ehhhh tranquilets.... quina mala sort no poder tindre eixe handicap per a poder criticar-ho jajajaja.Ara haureu de trobar altra cosa per a ficar-se amb ell.

Anònim ha dit...

Tranquilets, Alaquas té una oportunitat historica tindre de President Autonomíc al seu ex-alcalde Aixo no vox plena de emoció patriotica?

Anònim ha dit...

S'ho ha pensat bé Alarte? Igual quan arriba a la Generalitat no queden ni 71.000 euros per a ell...n'hi ha ara un altre inquilí que va tots els dies d'excursió

Anònim ha dit...

Proposta: L'enquesta sobre els possibles sustituts d'Alarte s'ha tancat massa tard. Molts no hem tingut l'oportunitat d'opinar. M'agradaria que tornara a reactivar-se i, a més, que anara acompanyada d'un post on puguerem justificar el nostre vot.

Vicent Forment ha dit...

Clark. Acceptada la teu proposta, ja està de nou activada l'enquesta. Pròximament estarà tambè penjant eixe post per a que pugeu opinar sobre el tema.

Anònim ha dit...

la nueva alcaldesa sera seguro eva, y de segundo sorieno el ex eu.
Que creiais que JAG cambiaria...claro... yo ya se a quien no voy a votar en las proximas elecciolnes de la cv.El presidente del PE... quito lo de socialista, obrero y pais valencia, por que este señor no lo es en mi opinion, con lo cual es partido español (PE)

Anònim ha dit...

Jo no veig l'enquesta activada. Diu que està tancada.

Anònim ha dit...

Alarte ha fichado a un periodista de El Mundo para el gabinete de prensa del ayuntamiento.

http://www.cronicalocal.info/noticia.asp?ref=296069

Mireu qui es:
http://www.alabadi.blogspot.com/

Vicent Forment ha dit...

Ja està activada fins el 31 d'octubre.

Anònim ha dit...

Quiero votar por Diana!!!!!!!

Anònim ha dit...

té cara de Camps, no volem altre Camps. a J.A.G se li queda menudeta Alaquàs pareix

Anònim ha dit...

Yo tambien quería votar a Diana. Menuda mierda de encuesta.

Anònim ha dit...

Este senyoret de lladre de guant blanc, no té vergonya ni la tindrà. A costa dels seus impostos revolucionaris (IBI, Aguas de Valencia) més alts que a la ciutat de València fa els seus inútils capritxets com exemple el recent parking ´"Públic", com no finançada pel seues amiguets de Bancaixa. Així que, l´altre dia, per curiositat, allà per la nit vaig donar-me una volta per les diferents plantes. INCREDIBLE, ahí vinga derroxar llum per a dos cotxes. Tinc fotos que ho acrediten, els fets i la realitat estan ahí.
Gràcies