17 de gener 2009

ALAQUÀS A TOT TERRENY


Ahir per la vesprada mentre feia la compra setmanal en un supermercat del nostre poble, se'm va acostar una veïna i em va dir “ Vicent t'has assabentat de l'última de Jorge?”. La veritat és que últimament n’ha fet tantes que no sàvia exactament a que es referia, no sabia si em parlava de l'últim préstec de 750.000 euros sol•licitat per l'Ajuntament i que eleva el deute municipal a prop de 27 milions d'euros, de “l'avaria “ de l'aire condicionat en l'Ajuntament que ha tingut més d'un mes sense calefacció als veïns i treballadors municipals o de les obres del “barri del Olivar”, que va anunciar que iniciarien el 8 de gener i de les quals no sabem res de res.

Però la meua interlocutora es referia a altra cosa molt distinta, eixe mateix dia havia llegit en la premsa que Alaquàs era l'únic poble de la comarca que no havia rebut un cotxe per part de la Diputació de València, per lliurar la sol•licitud tard. La veritat és que la notícia no em va sorprendre gens ja que més tard o més prompte, alguna cosa així tenia que succeir, un municipi de més de 30.000 habitants no pot estar en mans d'una persona a temps parcial, més preocupada en “organitzar?” el seu partit, dissenyar campanyes de publicitat per a augmentar el seu coneixement entre la ciutadania valenciana o organitzar exposicions en el Castell d'Alaquàs per a major glòria del socialisme extremeny, que en preocupar-se de la gestió d'una ciutat que s’ha quedat menuda per a les seues aspiracions.

Aquest mateix matí després de la revolada organitzada ahir a la premsa la Sra., Regidora d'Urbanisme intenta justificar el injustificable al afirmar que “L'Ajuntament d'Alaquàs va rebutjar el vehicle donat per la Diputació de València perquè no li feia falta el model de cotxe que oferien (el mateix que utilitza actualment els serveis municipals) i que el Consistori sí precisa un tot terreny”.

Per a què voldrà Alaquàs un tot terreny?; Igual és que l'Ajuntament té previst en el nou PGOU a part de carregar-se el polígon del Bovalar convertir l’Avinguda del País Valencià en el Barranc de l’Infern.

10 comentaris:

Anònim ha dit...

¿Qué no es el tipo de coche que necesitan en el ayuntamiento? Pues si que vamos sobrados. ¿Y que ha sido del dicho "a caballo regalado no le mires el diente"?

En las próximas elecciones hay que botarlos del ayuntamiento.

Anònim ha dit...

una pena que no estiga ací alaquasparla. Els note tant a faltar....

Anònim ha dit...

igual es necesari per a quan tenim les tant desagradables inundacions...Crec que vares ser regidor d'urbanisme i si no m'equivoque els baixos dels cotxes quan arriben aquestes "inundacions" sufreixen..pero clar criticar es fàcil...en fi...mes de lo mateix..

Anònim ha dit...

a mi me pareix be que si la flota de l'ajuntament esta coberta nos s'afafen mes cotxes...Algun "xanxullo" tindra el Rus en el concesionari FIAT....

Anònim ha dit...

Que si les inundacions? que si la flota està coberta? Vinga va. Excuses de mal pagador. Segons vaig llegir a Las provincias mentre esmorçava, l'ajuntament sí entregà la sol·licitud però ho feren tard!!Algú de l'ajuntament s'ha despistat i s'ha perdut una oportunitat de tindre un cotxe nou. No sé si era el que més necessitava l'ajuntament però a cavallo regalao. Si la flota estava coberta es pillava el cotxe i es retirava un dels vells, que igualment s'hauria de canviar més prompte que un nou. Curiós que tots els ajuntaments de la comarca l'han acceptat excepte nosaltres. Mira que anem de sobrats. La flota coberta.

Vicent Forment ha dit...

Estic totalment d'acord amb tú, em semblen tot excuses de mal pagador.

No em crec que l'Ajuntament no necessite cap vehicle,i si forà així que l'agafen i la donen a qualsevol entitat local que la puguera necessitar (SOADI, Càrites, Argila, Associacions de Veïns,Pas de Pí....)

Estic impacient per vore els pressuposts de 2009, espere que no tinguen la barra de pressupostar ni un euro per a l'adquisició de vehicles.

Anònim ha dit...

Si tanta falta hacía un 4x4 para las inundaciones que lo hubieran comprado hace tiempo, ¡Vicent hace 10 años que no es concejal de urbanismo! Con el dinero invertido en subirse el sueldo el alcalde y sus subordinadas daría para varios 4x4.

Anònim ha dit...

Te has colado en años, de 10 nada de nada...unos cuantos menos...De todas formas. ¿Por que no va a los plenos y dice lo que piensa alli?

Anònim ha dit...

Creo que lo de 10 años era una forma de hablar, la verdad es que hace 10 que empezo a serlo y 6 que ya no lo es, creo que ha llovido bastante. Respecto a lo de los plenos yo en muchos de los que he ido si que lo he visto por ejemplo el último, y no creo que sea el único sitio donde puda expesar su opinión

Anònim ha dit...

jaja. Es verdad son 6 años y no 10. De todas maneras eso es bastante secundario...