11 de febrer 2009

PP I PSOE UNITS PER UN URBANISME DESTRUCTOR DEL TERRITORI


Hui, 11 de febrer de 2009, el Parlament Europeu ha donat la raó al BLOC i a les desenes d'entitats que des de fa anys denunciem que el model de desenvolupament urbanístic que el PP ha propiciat al País Valencià és insostenible des del punt de mira ambiental, econòmic i social i que, a més, la legislació urbanística valenciana atempta contra drets fonamentals com el dret a la propietat.

Hui, 11 de febrer, l'Eurocambra ha aprovat un informe claríssim que posa en evidencia la política del govern Camps en matèria d'urbanisme i ordenació del territori. Però eixe informe no ha estat aprovat per unanimitat: els eurodiputats espanyols del PP i el PSOE l'han votat en contra.

Per si això no fóra una prova suficientment clara de la coincidència d'eixos dos partits en matèria urbanística, hui també es debatia a les Corts Valencianes una Proposició No de Llei presentada pel Grup Parlamentari Compromís i defensada pel nostre diputat i Secretari General, Enric Morera, en la qual demanàvem una cosa bastant raonable: que s'aturen, de manera immediata, tots aquells PAIs que incompleixen la legislació europea i que no tenen garantit l'abastiment d'aigua. Quina era la nostra intenció? Donar una oportunitat a PP i PSOE perquè demostraren que els importa el nostre territori, els drets de les persones que ací vivim i que volen unir forces amb nosaltres per construir un nou model de desenvolupament que siga sostenible, que no atempte contra la ciutadania, que estiga dins del marc legal europeu i que, a més, no provoque que la nostra economia depenga exclusivament de la rajola. Resultat de la votació: els diputats del PP i el PSOE a les Corts Valencianes també han votat en contra.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

El barret té alguna cosa a dir?

BLOC DE BONREPÒS I MIRAMBELL ha dit...

hola vicent,
t'he agafat prestat aquest article per a publicar-lo a l'espai web del BLOC de Bonrepòs i Mirambell.

He citat la font però si no estàs d'acord m'ho dius i l'elimine.

Vinga, una abraçada bloquera

rosella

quim ha dit...

MOlt encertat el post Vicent.

Unknown ha dit...

A Paiporta també se'l quedem, amb el teu permís.

Àngel Pérez ha dit...

I des del BLOC de la comarca també el publicarem. Un article molt bo, si senyor!!!
Difussió.

Anònim ha dit...

Ens alegra comprovar que el nostre Vicent és un referent al seu partit a la comarca.

El que no acabe d'entendre és perquè la Delegació del Govern i l'Abogacia de l'Estat duu als tribunals PAIs amb informe contrari de la CHJ perquè no tenen garantit el suministre d'aigua i, d'altra banda, els socialistes valencians voten en contra d'una propisició que ve a dir el que el seu govern ja està denunciant.