24 d’abril 2009

L’ADVOCADA, ELS VESTITS, ELS METGES ESPECIALISTES I EL SR OÑATE.


Des que el Sr. Alarte va accedir a la Secretaria General dels socialistes valencians, i no renuncià a l’alcaldia del nostre poble, tenia clar que el nostre Ajuntament i per tant la política municipal, mes tard o mes prompte es convertiria en camp de batalla del PP i del PSOE valencians, i que el nostre poble per a la nostra desgràcia, es convertiria en portada de tots els informatius, per qualsevol assumpte “fosc” relacionat amb la gestió al capdavant de l’Ajuntament del Sr. Alarte.

El PP local, instigat en tot moment per la direcció autonòmica del seu partit, ho va intentar sense massa èxit fa unes setmanes, demanant una comissió d’investigació sobre les contractacions de publicitat dels 10 anys de govern d’Alarte. Com la iniciativa no va tindre molt d'èxit i l’Alcalde d’Elx els ficà en safata un altre “escàndol” amb les factures de la campanya electoral del PSOE, pagades per l’Ajuntament, el Sr. Monzó i companyia es retiraren esperant una nova oportunitat.

Com que el cas dels vestits dels senyors Camps i Costa, sembla que va per a llarg, el PP valencià necessitava urgentment una nova cortina de fum per a distraure l’atenció, i ara li ha tocat el torn a l’advocada contractada des de fa prop de 10 anys per l’Ajuntament d’Alaquàs, per a defensar a les dones del nostre poble víctimes de la violència masclista, que suposadament és al mateix moment advocada de l’empresa familiar del Sr. Alarte i que el PP ha estat aprovant durant anys.

Este espectable ha servit per a que el Sr. Oñate s’estrenara davant la premsa con a Secretari General del PSOE d’Alaquàs, amb manifestacions tan encertades com “presunto ladrón de trajes”, “veleta particular” , “sinverguenza”……

I mentre el PSOE i el PP estan entretinguts en este lamentable espectable del “Y TU MAS”, els veïns d'Alaquàs estan sense metges especialistes. Ni traumatòleg, ni oculista, ni ginecòleg, però sembla que això no és important.

Parafrasejant l’amic Nomdedéu m'apassiona la política, però em fa patir molt alguna gent que es dedica a ella

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Li dessitge molta sort a Don Alarte a les pròximes eleccions autonòmiques, però, per favor, que deixe d'una vegada l'Ajuntament.
I no sóc Oñate.

Anònim ha dit...

jeje

l'altre día un militant del psoe d'un poble de la comarca tirava pestes del nostre gran alcalde. Pareix que en Paterna havia fet un puxeraso per a controlar el colectiu local... A algú li sona?

jajjaja

Anònim ha dit...

cuanta rao tens tu saps molt be tot lo que se cuina en el puchero yi deuries tirar una maneta

Anònim ha dit...

AL SEÑOR ALARTE ,QUE NO FASA EL RIDICUL .EL CONEISEN ALLA AON VA DE ELL DIU LA GENT ES UN PREPOTENT. DONS A CADA ESCU LI ARIBA LA SEUA HORA

Anònim ha dit...

El senyor Alarte cometrà les seues errades (ací les coneguem be) però que el PP tinga la barra (per no dir un insult) de clavar-se en un servei vital per a l'ajuntament, per al poble i per a les dones és tan vergonyós que mereixen que el poble lis passe una factura ben alta a les properes municipals.