14 de maig 2009

PAPERETS


El passat dijous en aplegar a casa després de treballar, tenia a la bústia de casa l'esborrany de la declaració de renda, un catàleg d'un centre comercial i dos “paperets informatius”; un del PSOE i l'altre del PP. El primer que vaig obrir, com comprendreu, va ser l'esborrany de la declaració, m'ix a pagar però com que pels meus ingressos no estic obligat a fer-la m'estalvie els 86.91 €.

Una vegada acabades les gestions domestiques li va tocar el torn als “paperets informatius” repartits pels dos partits majoritaris al nostre poble. El del PP acusa a Alarte de suprimir els professorat de suport que venia a reforçar l'educació de 3 a 5 anys, a les escoles del nostre poble. La notícia no em va sorprendre, puix és una practica habitual del Sr. Alarte, tots els anys a principi de curs es contracta a este professorat de suport i en meitat de curs al·legant manca de pressupost se'n van tots al carrer. Lo fàcil que seria dotar al pressupost municipal dels recursos necessaris per a poder contractar-los tot el curs.

El que si que trobe a faltar del paperet del PP és una frase en què recorde, que les competències d'Educació son de la Generalitat Valenciana i que deurien ser els Senyors Camps i Font de Mora, el responsables de fer-se càrrec d'esta despesa i de tantes altres, que davant la desídia del Govern del PP han d'assumir els Ajuntaments.

Després li va tocar el torn al paperet del PSOE, que no vaig tindre més remei que llegir en castellà, a diferència del PP els socialistes tan sols utilitzen el castellà al seu escrit. Al seu full, el PSOE “exige médicos especialistas YA”. El primer que vaig pensar és que la reacció socialista al fet de que el passat 15 d'abril el Centre d'Especialitats d'Aldaia deixara d'atendre als pacients d'Alaquàs arriba tard. No tinc rés que dir de la crítica a la política sanitària del govern Camps que fan els socialistes, de fet el Bloc d'Alaquàs ja ho va denunciar públicament, fa més de quinze dies. Però no haguera estat gens malament que rel govern socialista municipal haguera imitat l'actuació de l'Ajuntament de Xirivella i s'haguera ficat del costat dels veïns dels del primer moment, informant de la situació i exigint solucions a la Conselleria de Sanitat.

Després de llegir els dos paperets vaig recordar que el pròxim 7 de juny, son les eleccions al Parlament Europeu.

2 comentaris:

mamo.net ha dit...

per què li diuen paperets si volen dir fem?

Anònim ha dit...

torna mamo.net amb les piles carregades...

com trobem en falta alaquasparla....