21 de maig 2009

¡COMENÇA LA CAMPANYA DE LES EUROPEES 2009!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

...

Anònim ha dit...

En les locals, i possiblement en les autonòmiques, vos seguiré votant sense dubtar-ho, pero en Europa em quedaré a casa mirant la tv o me n'aniré a la platja a menjar-me una paella

Ànims!

Vicent Forment ha dit...

Amic Anònim:

En primer lloc moltes gràcies pel teu recolzament a les eleccions municipals i autonòmiques.

També m'agradaria fer-te una reflexió respecte a les eleccions europees, i la importància de participar i votar en clau valenciana i recolzar la candidatura del BLOC encapçalada per Enric Nomdedéu.

Si no tenim presència a Europa:

No tindrem Corredor Mediterrani viari i ferroviari, i no podrem afavorir el transport dels productes valencians cap a Europa.

Ningú no canviarà l'actual normativa europea en matèria urbanística i el PP i el PSOE continuaran destruint el nostre territori. Faran una Marina d'Or i una Terra Mítica al costat de cada camp de golf, i hi haurà un camp de golf en cada poble. I l'Europarlament no dirà res.

El valencià no serà llengua oficial a Europa, i només servirà per cantar Tio Canya, això sí, fora d'horari escolar, que a l'escola es parlarà en anglés i xinés mandarí.

L'agricultura valenciana continuarà patint la competència dels països de fora de la UE, que sovint no tenen ni les més elementals garanties fitosanitàries. I ningú no ajudarà els llauradors front a les grans superfícies subvencionades.

El model econòmic no canviarà, es continuarà destruint teixit industrial i comercial, conseqüència de la política de monocultiu de la rajola, que el PP i el PSOE han implantat al nostre País. Un model que ens ha convertit en líders en desocupació.

Si de tota manera la teua desició es ferma, que tingues el dia 7 de juny un bon dia de platja