18 de setembre 2009

VENDA DE FUM SOBRE RODES

Des de fa prop d'un any són innombrables les notícies aparegudes en diferents mitjans de comunicació, anunciant l'engegada d'un servei de lloguer de bicicletes en diferents municipis de la comarca, entre els quals es troba Alaquàs.

CUATRO MUNICIPIOS DE L’HORTA ESTARÁN CONECTADOS CON BICI

ALAQUÀS, ALDAIA, QUART Y XIRIVELLA TENDRÁN UNA RED DE TRANSPORTE PÚBLICO CON 400 BICICLETAS

ALAQUÀS, ALDAIA, XIRIVELLA Y QUART DE POBLET IMPLANTARÁN 19 BANCADAS EN SUS MUNICIPIOS CON CAPACIDAD PARA 400 BICICLETAS.

UNAS 400 BICICLETAS PERMITIRÁN RECORRER ALDAIA, ALAQUÀS, QUART Y XIRIVELLA A PARTIR DE JUNIO

CAMBIO COCHE POR BICICLETA

QUATRE-CENTES BICICLETES DE LLOGUER CIRCULARAN PER ALGUNS POBLES DE L'HORTA

ALAQUÀS TENDRÁ UN NUEVO SERVICIO PÚBLICO DE PRÉSTAMO DE BICICLETAS

El projecte està avalat per la Mancomunitat de l`Horta Sud i consisteix en instal•lar 19 bases de lloguer i préstec de bicicletes entre els quatre municipis. Durant aquest procés s'han anunciat diferents dates per a engegar el servei, meitat de 2009, juny de 2009, dins de poc, finals d'octubre de 2009......

En este any d'anuncis, el nostre Ajuntament ha construït zero metres de carril bici, per anar preparant el nostre poble a la presència de 100 bicicletes pels nostres carrers. Suposadament en el plenari municpal del pròxim dijous s'aprovaren les ordenances reguladores del servei, esperem que aquesta vegada vaja de debò i prompte puguem utilitzar les bicicletes.

Per últim un prec a la Sr. Alcaldessa, amb els temps que corren no és necessari que l'Ajuntament es gaste mes del que valen les bicis a fer una campanya publicitària del servei, tal com acostumava a realitzar el seu antecessor.