05 de gener 2010

CARTA ELS REIS

ESTIMATS REIS D'ORIENT:

Enguany no vos demanerè cap regal per a mi però si que voldría demanar-vos uns quants desitjos per a tots els veïns i veïnes del nostre poble.

Que hi haja més participació dels veïns i veïnes en les decisions que es prenen a l'ajuntament, que els polítics que governen escolten les propostes dels grups que estan a l'oposició i que les avaluen amb objectivitat.

Que el nostre poble siga més respectuós amb el medi ambient i que a l'ajuntament es facen realitat polítiques serioses de reducció del consum energètic, que s'incentive l'ús de la bicicleta i que s'intente reduir el trànsit rodat pel centre del poble.

Que es faça realitat la construcció del col·legi ciutat de Cremona per evitar que els nostres xiquets i xiquetes hagen d'estudiar en barracons.

Que el nou ambulatori siga una realitat que necessiten els malalts i els professionals que allí hi treballen.

Que les associacions del poble troben en l'ajuntament un recolzament per al desenvolupament de les seues activitats.

Que l’autobús millore la seua freqüència de pas i que el metro aplegue prompte al nostre poble.

Que les festes incorporen noves propostes més innovadores i participatives.

Que els parats del poble troben prompte faena.

Que el col·lectiu del Bloc d'Alaquàs cresca per repensar el poble i fer més propostes constructives que suposen una millora per a tots els veïns i veïnes!

6 comentaris:

Anònim ha dit...

T'has fumat un porro o algo? Pos no demanes tu ni res. Jo en dos o tres coses de les que demanes seria l'alaquaser més feliç del world.

Anònim ha dit...

¿Ahora haces todo lo que hace Elvira?...que casualidad los dos escriben una carta a los reyes magos

Vicent Forment ha dit...

Si es una casualitat que ambos compartim amb un bon grapat de bloggers, jo crec que he pogut llegir mes de 30 cartes als reis en diferents blogs en estos dies.

Anònim ha dit...

A ver, Sr. Forment, Cuando estaba Ud. en ese mismo gobierno, ¿cumplía ya, siendo concejal de urbanismo y servicios municipales, medio ambiente, etc., todo lo que le pide a los supertos Reyes Magos de Oriente?
¿No cree que hubiera sido más eficaz, a la par que de honrrado, haberlo hecho Ud. mismo?
¡Qué cómodo es criticar al gobierno cuando se está en la oposición!
Disculpe que Ud. ni siquiera está en la oposición, pero me reitero en que es muy cómodo crticar desde fuera de la barrera...

Vicent Forment ha dit...

Sr. Anónimo:

La verdad es que ni yo ni ningún gobierno municipal pueden hacer realidad todas las solicitudes que le hago a los Reyes Magos, puesto que muchas de ellas no son competencia municipal, la construcción del Ciutat de Cremona, el nuevo Centro de Salud, el metro.... son competencia de la Generalitat Valenciana.

Respecto al resto de solicitudes muchas de ellas las impulse durante mi gestión municipal, de la que te recuerdo que hace cerca de 10 años.

En mi etapa de gestión y bajo mi responsabilidad se impulsaron proyectos de participación ciudadana como la Agenda 21, la elección mediante referéndum de mobiliario urbano, reuniones con todos los afectados en la redacción del PEPRI...

Seguramente durante 4 años podría haber realizado mas cosas, pero no por ello he perdido mi derecho a criticar aquello que no considero correcto ni el derecho a reclamar aquello que considero que nuestro pueblo necesita.

Anònim ha dit...

Vicent, que no t'enteres. Les 30 cartes als reis que has llegit han sigut copiades de la d'Elvira.