05 de febrer 2010

Demana-li una reunió al Conseller Cervera

Volem reunir-nos amb el Conseller, ajuda'ns!

Des de la Plataforma per la Sanitat Pública vos animem a enviar quants correus electrònics pugueu al Conseller de Sanitat, Manuel Cervera, així com al seu gabinet, sol·licitant una reunió amb la Plataforma i l'Ajuntament d'Alaquàs, tal com es va demanar amb les 10.400 signatures que es van presentar en la Conselleria. Podeu reexpedir-lo també als vostres contactes, entre més enviem més força tindrem. Volem reunir-nos amb el Conseller, ajuda'ns!

Les adreces de correu (del Conseller, la seua secretària, el secretari autonòmic i la seua secretària) i el text a enviar són: cervera_mantau@gva.es , montalban_ana@gva.es , rosado_lui@gva.es , jimenez_ros@gva.es


Honorable Sr.. Conseller de Sanitat, Manuel Cervera:

Em pose en contacte amb vostè. per a sol·licitar-li que es reunisca amb els representants de l'Ajuntament d'Alaquàs i de la Plataforma Ciutadana per la Sanitat Pública a Alaquàs en el qual oferisca un compromís personal per a la immediata construcció a Alaquàs d'un Centre d'Especialitats que vinga a reduir la demora en la cites dels Metges especialistes.

En defecte d'això, que es complisca l'acord d'engegar un Centre Auxiliar de Salut en els espais públics del Mercat Municipal, cedits a la Conselleria de Sanitat per l'Ajuntament d'Alaquàs, per a pal·liar la gran saturació existent en l'atenció sanitària local.

Les múltiples reunions mantingudes fins a ara amb el Secretari Autonòmic de Sanitat i gerent de l'Agència Valenciana de Salut, Luis Rosado, no han oferit resultats i considere que ha de ser vostè, com a màxim responsable de la institució, qui responga a les demandes d'aquest municipi, protegides per més de 10.500 signatures, arreplegades per la Plataforma Ciutadana per la Sanitat Pública a Alaquàs.

La Plataforma Ciutadana per la Sanitat Pública a Alaquàs està formada per AMIAR (Associació de Minusvàlids Artesans d'Alaquàs), Associació de Jubilats i Pensionistes d'Alaquàs, Associació de Veïns Vicente Blasco Ibáñez, Associació de Veïns la Senyera, Mestresses Tyrius, Associació Cultural Vila d'Alaquàs, Associació de Comerciants del Mercat, Bloc Alaquàs, Club d'Atletisme, DOSAL, Els Verds d'Alaquàs, PP Alaquàs, PSPV-PSOE Alaquàs, SOADI.

Gràcies per la seua atenció.